• New
SRHMYWW Ъглова Душ количка На присоске, Подвижен Душ стойка за баня Без пробиване, Сверхпрочная стойка за съхранение, Водоустойчив и Маслостойкая Душ кабина Ъглова ст?

SRHMYWW Ъглова Душ количка На присоске, Подвижен Душ стойка за баня Без пробиване, Сверхпрочная стойка за съхранение, Водоустойчив

BGN 1.33
Сума
Налично

[Спестяване на пространство] : Многофункционална кутия за баня са много подходящи за съхранение на различни принадлежностиПри инсталация в банята, можете да поставите шампоан, душ гел, крем за лице, и т.; при монтаж в кухнята можете да поставите подправки.Рафт за душ с голям капацитет ви позволява да съхранявате повече продукти, както огради предотвратява падането на предмети. [Суперадгезия] : Водоустойчива и здрава адхезия, която да позволява надеждно закрепване на рафта за баня за стена и се инсталира без пробиване на дупки.Съхранявайте предмети в обсега.Не се притеснявайте за падащи предмети, можете също така да се запази целостта на стената.Това е перфектният избор за лесно пестене на място!. [Материал е здрав и не ръждясва] : Рамка за баня е изработен от висококачествен и издръжлив на космическия алуминиев материал, който е водоустойчив, устойчив на корозия и лесно деформиран.Гладка повърхност е много приятна за вас и вашите неща.Кух дъното позволява на водата от рафта в банята и бързо се оттече и изсъхне, като се избягва появата на петна рафт за душата. [Размер] : - Различни размери могат да бъдат свободно подбрани, минимален размер е 15 см * 13 см.3 см, максимален размер : 80 см * 13 см * 5,3 виж [Нашите услуги] : Уважаеми клиенти, добре дошли да купуват нашите продукти.След закупуване на продукта, ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. [Спестяване на пространство] : Многофункционална кутия за баня са много подходящи за съхранение на различни принадлежности.При инсталация в банята, можете да поставите шампоан, душ гел, крем за лице, и т.; при монтаж в кухнята можете да поставите подправки.Рафт за душ с голям капацитет ви позволява да съхранявате повече продукти, както огради предотвратява падането на предмети. [Суперадгезия] : Водоустойчива и здрава адхезия, която да позволява надеждно закрепване на рафта за баня за стена и се инсталира без пробиване на дупки.Съхранявайте предмети в обсега.Не се притеснявайте за падащи предмети, можете също така да се запази целостта на стената.Това е перфектният избор за лесно пестене на място!. [Материал е здрав и не ръждясва] : Рамка за баня е изработен от висококачествен и издръжлив на космическия алуминиев материал, който е водоустойчив, устойчив на корозия и лесно деформиран.Гладка повърхност е много приятна за вас и вашите неща.Кух дъното позволява на водата от рафта в банята и бързо се оттече и изсъхне, като се избягва появата на петна рафт за душата.

Всичко за продукта

Material:
high-grade space aluminum
Colour:
Black
Packing:
shower rack x 1
Nail-free glue×1:
Auxiliary stickers×2:
Size:
minimum size 15cm*13cm*5.3cm, maximum size
Function:
In the bathroom, the shelf can be used to store skin care products such as shampoo, conditioner, shower gel, lotion and perfume.:
In the kitchen, the shelf can be used to put spices and seasoning bottles,:
Can also be used in dining room, bedroom, living room and office:
installation method:
1. Wipe the walls with a clean cloth:
2. Paste the nail-free glue map on the wall,:
4. Post auxiliary stickers:
5. Use after standing for 24 hours:
Rust prevention:
The bathroom frame is made of high-grade space aluminum, which is anti-rust and easy to clean. Suitable for household environments such as bathrooms, toilets, and kitchens. Just place the shower shelf next to the mirror or washbasin, and place frequently used items on the shelf. :

Подобни оферти