• New
Титуляр Кошница за душ С Държач за Сапун, Без Пробиване, Без следи, Лигав Стенен Държач За Душ, Устойчиви На Корозия, Черна, полици За Съхранение на Душа В Банята, Сва?

Титуляр Кошница за душ С Държач за Сапун, Без Пробиване, Без следи, Лигав Стенен Държач За Душ, Устойчиви На Корозия, Черна, полици

BGN 2.33
Сума
Налично

【Конструкция мрежа】 : Стенен органайзер за душата е по-плътно метално покритие, което гарантира, че всички поставени в него храни не падне и не повредятсяДизайн на долния разделител допринася за дренажу и бързо изсъхване. 【Лесна инсталация】 : Пробиване, не се изисква стена не се повреждат.Подсилени самозалепващи стикер ви позволява лесно да инсталирате, и да се мотае душ рамката, без да се притеснявате за това, че органайзер за душата ще падне. 【Стабилна носеща способност на】 : Ъглов душ, изработен от неръждаема стомана, която не податливи на корозия и лесни за почистване.Тази количка за баня с капацитет до 40 паунда, с трайни стропами, които лесно се огъват, и има достатъчно тегло за съхранение на принадлежности за баня. 【Приложими сценарии】 : може да се използва при различни сценарии, подходящ за бани, кухни, джипове, дневни и спални и т. предоставя достатъчно място за съхранение на ежедневни храни, от които се нуждаете. 【Опаковъчен лист】 : 6 компоненти + пакет с винтове + 6 куки, които могат да бъдат демонтирани по всяко време, без да заема никакво място.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас. 【Конструкция мрежа】 : Стенен органайзер за душата е по-плътно метално покритие, което гарантира, че всички поставени в него храни не падне и не повредятся.Дизайн на долния разделител допринася за дренажу и бързо изсъхване. 【Лесна инсталация】 : Пробиване, не се изисква стена не се повреждат.

Всичко за продукта

Подобни оферти