• New
Капак кутии за Салфетки, Квадратна Капак Кутии за Салфетки, Златна Капак Кутии за Салфетки, Притежателят на кутии за Салфетки за Аксесоари за Баня, Поставки за Салф?

Капак кутии за Салфетки, Квадратна Капак Кутии за Салфетки, Златна Капак Кутии за Салфетки, Притежателят на кутии за Салфетки за

BGN 27.63
Сума
Налично

❤️ пускането на нов продукт! ❤️На невероятна цена!. ❤️ КАЧЕСТВО : Не само красива капак кутии за салфетки, но и на цялата тъканта на кутията е изработена от висококачествена изкуствена тъкан и масивно дърво с висока плътност.(Това е повече като произведение на изкуството. ❤️ ФУНКЦИЯ : Поставете кутията с кърпички страничната страна на масата, отворете я отдолу, поставете салфетка, след това затворете капака за салфетки.Капачка за салфетки е с магнитно дъно, така че не е нужно да се притеснявате за това, че салфетка вылезет навън. ❤️ ПОПУЛЯРЕН ПРОДУКТ : Златна корица за салфетки има в нашия офлайн магазин, и я е продал над 3500 броя. ❤️ РАЗМЕР : Квадратна капак кутии за салфетки е с дължина 5,5 инча, ширина 5,0 инча и височина 5,0 инча. ❤️ПРИЛОЖИМ СЦЕНАРИЙ : Той е идеален за вашето чаено масички, шкафчета, плотове, шкафа, писмено плот, кухня, всекидневна, семейна стая, офис, работилница, спалня, къщи, апартаменти, общежития на колежа, и т.

Всичко за продукта

Подобни оферти