• New
Zerodeko 3 бр. Стенен Сешоар за Дома за Окачване на Безплатна Чаша Тип Punch За Съхранение Органайзер За Баня Сребърна Засмукване на Притежателя Стойка За Коса Многофункц?

Zerodeko 3 бр. Стенен Сешоар за Дома за Окачване на Безплатна Чаша Тип Punch За Съхранение Органайзер За Баня Сребърна Засмукване

BGN 14.51
Сума
Налично

СЪОБЩЕНИЕСтенен държач за сешоар : Подходящ за всякакви чисти, сухи и гладки повърхности, за използване в банята.Органайзер за инструменти за грижа за косата : Поддържане на чистота и ред в банята.Няма да отнеме много повече места.Държач за сешоар : Многофункционален, и в него могат да се съхраняват и други продукти, като четка за зъби, паста за зъби, очила и много други.Стенен държач за космените уреди : направете си баня, по-чиста и организирана.Няма да отнеме много повече места.Скоба за сешоара : монтиране, лесен за инсталиране, без удари, лепкава, не е лесно пада. Стенен държач за сешоар : подходящ за всякакви чисти, сухи и гладки повърхности, за използване в банята.Органайзер за инструменти за грижа за косата : Поддържане на чистота и ред в банята.Няма да отнеме много повече места.Държач за сешоар : Многофункционален, и в него могат да се съхраняват и други продукти, като четка за зъби, паста за зъби, очила и много други.Стенен държач за космените уреди : направете си баня, по-чиста и организирана.Няма да отнеме много повече места.Скоба за сешоара : монтиране, лесен за инсталиране, без удари, лепкава, не е лесно пада.Пратката включва 3 x държач за сешоар Особености-Мултифункционален, може да съдържа и други елементи, такива като четка за зъби, паста за зъби, очила и много други, органайзер за инструменти за коса, монтиране на стена. - Размер : Около 12 x 12 x 14 см скоба за сешоар. - Дръжте вашата баня в по-чисти и спретнати.Стенен държач за сешоар няма да отнеме много повече места. - Изработен от висококачествен материал, за по-дълга употреба Лигав притежателя на Сешоар. - Подходящ за всякакви чисти, сухи и гладки повърхности в банята използвайте поставка за притежателя.

Всичко за продукта

Подобни оферти