• New
AMABEAzwj Органайзер за дъска за Табла употреба За Съхранение на Душата Багажник-Организатор на срока за Баня Поставка за Шампоан Без Пробиване Плаващ Рафт за Стена Пр?

AMABEAzwj Органайзер за дъска за Табла употреба За Съхранение на Душата Багажник-Организатор на срока за Баня Поставка за Шампоан

BGN 2.33
Сума
Налично

Изработен от устойчив материал със сребрист покритие ❤Е изработен от ABS материал, хромирана повърхност, не е лесно ръждясва и е трайна употреба. ❤Кух дизайн за източване на водата, съхранява рафта за съхранение на чиста и суха. ❤Конструкция катарами за лесно инсталиране тренировка и лепило не се изисква. ❤Поставяне на рафт за съхранение на душ штанге, подходяща за отвори с диаметър от 24 мм. Изработен от устойчив материал със сребрист покритие. ❤Е изработен от ABS материал, хромирана повърхност, не е лесно ръждясва и е трайна употреба. ❤Кух дизайн за източване на водата, съхранява рафта за съхранение на чиста и суха. ❤Конструкция катарами за лесно инсталиране тренировка и лепило не се изисква. ❤Поставяне на рафт за съхранение на душ штанге, подходяща за отвори с диаметър от 24 мм Материал : ABS повърхностна Обработка : Хром подплата Размер на продукта : 27*11.

Всичко за продукта

Подобни оферти