• New
Комплект дръжки за медицински сестри OLENZA, Перфектен Комплект Дръжки С Надпис За Саркастичных Душ, Забавни Дръжки За възрастни, Нови Дръжки, Вдъхновяващи Дръжки, Др?

Комплект дръжки за медицински сестри OLENZA, Перфектен Комплект Дръжки С Надпис За Саркастичных Душ, Забавни Дръжки За възрастни,

BGN 5.20
Сума
Налично

[Комплект дръжки за смешните медицински сестри]- Покажете своята саркастическую страна, с помощта на тези функционални дръжки, които съдържат груби и смъдене съобщения [Правилния размер] - Всяка от бамбук химикалка писалка е с правилния размер приблизително, той е удобен за държане в ръка, елегантен външен вид намалява вероятността от умора, дори ако напишете в продължение на дълго време, мастилата изсъхват бързо и не проникват лесно, подходящ за вашето писмо. [Лек и елегантен материал] Комплект дръжки Смешни Nurses за саркастичных, леки, надеждни, с добър припадък, трайни и стабилни, не е лесно да пренебрегнете космически им може да се прилага в продължение на много години. [Качество на писмо]- Комплект забавни дръжки за медицински сестри, изглеждат чудесно, те хубаво пишат.Мастило започва да тече плавно, което прави тези химикалки, идеални за ежедневна употреба. [Лесна за употреба]- Този комплект забавни дръжки за медицински сестри, лесен за употреба; Когато трябва да се пише с него, просто кликнете на осп; Когато не е нужно да пиша, просто кликнете на върха отново, за да е лесно опънете.Това, което прави комплект дръжки смешни nurses souls е толкова мощен? Комплект дръжки Смешни Nurses изглежда страхотно, те хубаво пишат.Мастило започва да тече плавно, което прави тези химикалки, идеални за ежедневна употреба.

Всичко за продукта

Material:
PVC
Pen Type:
Click-function
Package Includes:
5/10/15pcs*Funny Nurses Pens Set:
1/2pcs*cute bear pencil case:
Notes:
Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations.:
Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color displayed in the picture :

Подобни оферти