• New
DOITOOL 30 бр Шевни Punch Кожена удар дупка За Шиене Комплекти за Бродерия На Кожа дупката удари За Колан Punch Дырорез Кожен Длето Кожена Punch Кръгло Длето Зубец Кръгов Разре?

DOITOOL 30 бр Шевни Punch Кожена удар дупка За Шиене Комплекти за Бродерия На Кожа дупката удари За Колан Punch Дырорез Кожен Длето

BGN 1.00
Сума
Налично

ПЕРФОРАТОР за КОЖА под наем " - Произведен от материал, устойчив на употребаНАБОР от БИТА за шиене - Препоръчва се за лов, лов, хоби, бродерия, моделиране, ремонт у дома.ПЕРФОРАТОР ЗА КОЖЕНА ШНУР - гладки Разрези с висока ефективност. КРЪГЛА СТАМЕСКА за ФЪРМУЕР - За пробиване на дупки в прокладках, кожа, пластмаса, гума или винил.ПЕРФОРАТОР за фърмуера на кожата - Специална конструкция, спестявайки енергия, позволява лесно се реже на няколко слоя плат.ПЕРФОРАТОР за КОЖА под наем " - Произведен от материал, устойчив на употреба.НАБОР от БИТА за шиене - Препоръчва се за лов, лов, хоби, бродерия, моделиране, ремонт у дома.ПЕРФОРАТОР ЗА КОЖЕНА ШНУР - гладки Разрези с висока ефективност. КРЪГЛА СТАМЕСКА за ФЪРМУЕР - За пробиване на дупки в прокладках, кожа, пластмаса, гума или винил.ПЕРФОРАТОР за фърмуера на кожата - Специална конструкция, спестявайки енергия, позволява лесно се реже на няколко слоя плат.Осъществяване на списък с 30 x перфоратор Характеристики - Цвят : както е показано на кръгла кройката на зъба. - Материал : Перфоратор за фърмуера на кожата от въглеродна стомана. - За пробиване на дупки в прокладках използвайте ръчно punch от кожа, пластмаса, каучук или винил кожа. - Произведен от материал, устойчив на употреба, набор от бита за шиене.

Всичко за продукта

Подобни оферти