• New
KTOOYKE Перуки със затварянето на Дантела Дълбока Вълна, Човешка Коса, Предварително Выщипанные с Детски коса, Бесклеевой Перука 4x4 на Дантели, Къдрава Перуки, изработ?

KTOOYKE Перуки със затварянето на Дантела Дълбока Вълна, Човешка Коса, Предварително Выщипанные с Детски коса, Бесклеевой Перука

BGN 30.80
Сума
Налично

? Перуки, изработени от човешка коса на дантели Материал : 100% необработен перуки, изработени от човешка коса 10 A бразилски произход, с дълбока вълна на дантели, пълни с гъста, естествения вид, здравето и комфорта, меки и еластични, могат да бъдат боядисани, отбелены, се изправи и подложени на рестайлингу ? Перуки, направени от HD дантела отпред Размер : 4x4 HD Чисто швейцарско дантела, е отговорност на кожата, мека и дышащее, 180% плътност, дълбока къдрава перуки, изработени от човешка коса на дантели изглеждат по-естествено и пищно. ?Текстура на косата : Дълбоки къдрави перуки от естествена коса на дантели плътност на 180%, къдрава перуки за черни жени, влажен и вълнообразни перука, съответства на дължина и тегло, не добри.когато, не спутывается, може да даде на всяка форма, която ви харесва, подходящ за diy, къдрава перука от естествена коса на дантели плътност 180 подходящ за вашия рожден ден, абитуриентски церемония, сватба, почивка, ще ви направи най-очарователната. ? Шапка за перука : Предварително выщипанные бесклеевые перуки с дълбока вълна от човешки косъм, като средният размер на шапки (22-22, 5 инча), са подходящи за повечето хора, 3 гребени и две регулируеми лента улесняват инсталирането, дишаща и издръжлива дантела материал го прави по-удобен. ? 【Време за доставка и услуги】 Изпратено FBA (1-3 работни дни).Можете да получите връщане без причина и пълно връщане на парите в рамките на 30 дни. ? 24-часово обслужване на клиентите винаги ви очаква.Тип на перука : Перуки, изработени от човешка коса, с дълбоки вълни на дантели, Перуки, с дълбоки вълни на затваряне за черни женски човешки косъм. Материал : Сурови 10 A бразилски естествени човешки косми, без химикали.когато, не спутывается, лека, мека и копринена.Цвят : Натурален черен цвят, перуки, изработени от човешка коса за черни жени, могат да бъдат боядисани и отбелены.Дължина и гъстота : в наличност 20-28 см, перуки, изработени от човешка коса с дълбока вълна отпред, плътност на 180%.Тип дантела : 4x4 HD чисто швейцарско дантела свободно, намаляване, средно-кафяв цвят е идеален за вашия цвят на кожата на главата.Линия на растеж на коса : Перуки със затварянето на дълбоките вълни за черни жени, предварително Выщипанные по линията на косата, детски косата Наоколо.Шапка за перука : Среден (22,5 инча) с 3 расческами и регулируеми джапанки, мека и дишаща, идеален за повечето косата. Q1 : това е 100% човешка коса?.A1 : да, може да се проведе тест на изгаряне, човешка коса горят бял дим, се превръщат в пепел.Синтетични косми ще отделят черен дим и да се превърне в лепкава топка след изгаряне.Въпрос 2 : съответства ли е дължината?.A2 : Начинът, по който ние бележим дължината на косата, се състои в това, да ги накара да тичам, след това се измерва от върха до върха, вместо директно измерване.

Всичко за продукта

Подобни оферти