• New
ISURE МОРСКИ Възвратна Помпа Мацератор Помпа за отпадъчни води 12 До 45 л/мин RV Быстроразъемный Преносим Самовсасывающий Защита От сух ход Евакуация на Отпадъци от Раз?

ISURE МОРСКИ Възвратна Помпа Мацератор Помпа за отпадъчни води 12 До 45 л/мин RV Быстроразъемный Преносим Самовсасывающий Защита

BGN 42.79
Сума
Налично

✔Дизайн с функция за самовсасывания, предотвращающей обратен поток на течност в помпатаПроста система за свързване, мощен автоматично под налягане помпа, изключително ефективен, потребляющий много нисък ток и осигуряване на висока производителност. ✔ Всяка помпа се провежда щателна проверка преди пускането на пазара. ✔ ФУНКЦИЯ за ЗАЩИТА от ЗАПУШВАНЕ : Премахване на засоры, без да махате маркучи. ✔ Подходящ за използване в къмпинг, на борда на кораб, в кухнята, в индустрията, в океана и т. ✔ Самовсасывание; Изсъхне, без да се повреди.Със защита от претоварване работен ток и прегряване. ✔Дизайн с функция за самовсасывания, предотвращающей обратен поток на течност в помпата.Проста система за свързване, мощен автоматично под налягане помпа, изключително ефективен, потребляющий много нисък ток и осигуряване на висока производителност. ✔ Всяка помпа се провежда щателна проверка преди пускането на пазара. ✔ ФУНКЦИЯ за ЗАЩИТА от ЗАПУШВАНЕ : Премахване на засоры, без да махате маркучи. ✔ Подходящ за използване в къмпинг, на борда на кораб, в кухнята, в индустрията, в океана и т. ✔ Самовсасывание; Изсъхне, без да се повреди.Със защита от претоварване работен ток и прегряване.Морската помпа за отпадъчни води ISURE 12 ДО 45 л/мин Быстроразъемный преносим помпа за раздробяване на отпадъчни води Помпа е изработена от ABS-пластмаса, маслостойкий, огнеупорни, кислото-, щелочестойкий, устойчиви на корозия, снабден с защита от претоварване работен ток и прегряване за ефективна защита на помпата и удължаване на срока на експлоатация на помпата Открит разход до 45 литра в минута, лесен за инсталиране, стабилна производительностьустановка, компактен дизайн, изисква малко пространство за инсталиране Уникален дизайн с две остриета и стабилна конструкция на помпата в корпуса позволяват лесно мръсотията или примеси от отпадъчни води и излейте ги.Характеристики на Помпата-мацератор, предназначени за изпразване на резервоари за съхранение на обичайните отпадъци на корабите и микробуси.Това също е чудесен избор за почистване на кутии от риби от люспи и остатъци, отпадъци.

Всичко за продукта

Подобни оферти