• New
Набор от Матово червило Miaritick 4 Цвята, Комплект червило за цигари, Набор от червило мини размер, за жени и Момичета, Набор от Разноцветни червило (A-Лилаво)

Набор от Матово червило Miaritick 4 Цвята, Комплект червило за цигари, Набор от червило мини размер, за жени и Момичета, Набор от

BGN 4.20
Сума
Налично

?【Мини-набор от червило】 Това червило малък размер с по-тънък корпус, под формата на тръба, която удобно се носят със себе си и която по всяко време да отговарят на нуждите на корекция на грима ?【Набор от матирана губных червила,】 Това червило има приказно матиран ефект, лека текстура, нелипким, гладка отлагане, без черупките линии на устните. ?【На разположение четири цвята】 В този мини-комплекта червило има 4 цвята за избор, които могат да отговарят на ежедневните нужди в грима хора с различен оттенък на кожата. ?【Продължителното показване на цвят】 Тези матово червило добре се повтаря оригиналния цвят на устните, водоустойчив и предпазват от изпотяване и запазват своята красота в продължение на целия ден. ?【Красив подарък】 Опаковъчна кутия този на червилото е много красива.В малка кутия за червило на всеки цвят нанесен цветен модел подходящ цвят.

Всичко за продукта

Подобни оферти