• New
Кутия за цветя Cabilock 2 бр Кутия за цветове във формата на Сърце Флористическая Опаковъчна Кутия с Прозрачен Прозорец Подарък Кутия за Бонбони, Бисквити, Шоколад за П?

Кутия за цветя Cabilock 2 бр Кутия за цветове във формата на Сърце Флористическая Опаковъчна Кутия с Прозрачен Прозорец Подарък

BGN 2.67
Сума
Налично

Военно дело ❤️ Е уникално за магазини, къщи, търговски центрове и други места, които се нуждаят. ❤️ Можете да поръчате сувенири за купоните по поръчка, сложи цветя, шоколадови бонбони, сувенири, всичко, което можете да измислите. ❤️ Този предмет, изработен от хартия и PVC-материал, здрав и практичен за употреба. ❤️ Дизайн във формата на сърце, който може да се запази си цвете за показване. ❤️ Дизайн прозрачен прозорец кутии за цветя може да е идеално за показване на вашия букет. ❤️ Е уникално за магазини, къщи, търговски центрове и други места, които се нуждаят. ❤️ Можете да поръчате сувенири за купоните по поръчка, сложи цветя, шоколадови бонбони, сувенири, всичко, което можете да измислите. ❤️ Този предмет, изработен от хартия и PVC-материал, здрав и практичен за употреба. ❤️ Дизайн във формата на сърце, който може да се запази си цвете за показване. ❤️ Дизайн прозрачен прозорец кутии за цветя може да е идеално за показване на вашия букет.

Всичко за продукта

Подобни оферти