• New
Калъф за хранене Многофункционален калъф за Кърмене са 360 Пълно Покритие на Мека Дишаща Удобен Калъф за Кърмене, който може да се Пере в машина за улицата, на общест?

Калъф за хранене Многофункционален калъф за Кърмене са 360 Пълно Покритие на Мека Дишаща Удобен Калъф за Кърмене, който може да

BGN 4.72
Сума
Налично

Лесен за почистване : плат, която може да се пере в машина, става по-мек и удобно без използване на смягчителя тъкан и може да бъде высушена в сушильной колаЛесен за работа : Капак за хранене на бебета лесна работа, просто прикрепете на шийката на каишка, за да задържите капака на място.Вземете го със себе си за по-лесен достъп. 360 Пълно покритие : Покритието за кърменето осигурява пълно покритие и достатъчно място за стабилно кърменето на обществени места.Принт райе : Чанта за детска количка с принтом в бар, класически и гъвкави, ще добави цвят към вашата екскурзия. Плат premium : Калъф за хранене е изработена от безопасни за детето тъкани, меки, топли и дишането, създаване на благоприятни условия за вашето дете.Параметри : Тип на продукта : Калъф за кърмещи Материал : Полиэфирразмер : приблизително 72x68,5 см / 28,3x27,0 инча Начин на приложение : директно използване.

Всичко за продукта

Item Type:
Nursing Cover
Material:
Polyester
Size:
Approx. 72x68.5cm / 28.3x27.0in
How to Use:
Direct use.:
packing list:
1 xNursing Cover:
Notice:
Please allow some error in manual measurement.:

Подобни оферти