• New
Възглавница за четене LOVTEX с Подвижен калъф, Задната част на Възглавницата за Сядане в леглото с Подлакътници и джобове, Възглавница за почивка в леглото за възраст?

Възглавница за четене LOVTEX с Подвижен калъф, Задната част на Възглавницата за Сядане в леглото с Подлакътници и джобове, Възглавница

BGN 2.67
Сума
Налично

❤На УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на възглавницата НА МЪЖА❤ - 20 "x 15"x 6", големият размер е подходящ за юноши и възрастниНие правим възглавници за четене за възрастни е малко повече поради причината, че някои клиенти смятат, че те са по-малко от очакваното. ❤ИНДИВИДУАЛНА ПОДКРЕПА❤ - Подкрепа на гърба, осигурявана възглавница на облегалката, е гъвкава.Възглавници за четене и спално бельо са пълни с прах от пяна с памет ефект и са пълни, плюс върху външната страна на капака има цип, който позволява лесно да се свали пяна с памет ефект, ако е прекалено гъста за вас. ❤КАДИФЕНА ТОРБИЧКА и ДОПЪЛНИТЕЛНИ джобове❤ Възглавница за сядане на леглото е изработена от мека бархатного материал, който е гладък на допир и има 2 странични джоба с двете си ръце, които са удобни за съхранение на дистанционното управление, смартфон или чифт очила.Освен това капакът се отстранява за по-удобно почистване. ❤РАЗБИЙТЕ възглавница❤ Възглавница за оръжие, опаковани в вакуум, застегните калъфка за възглавница с цип и поставете, пуснете въздух, за да пяна с памет ефект напълно раскрылась.

Всичко за продукта

Подобни оферти