• New
28 г/кор. Коледно Червено-Златна Блестяща пудра на Прах За Обмакивания Без Лампа За Нокти, Прах За Обмакивания, Като Гел За Нокти, Естествена Суха За Маникюрного сало?

28 г/кор. Коледно Червено-Златна Блестяща пудра на Прах За Обмакивания Без Лампа За Нокти, Прах За Обмакивания, Като Гел За Нокти,

BGN 1.33
Сума
Налично

[Премиум качество на материалите и] : ултра Тънък потопяема прах, с който лесно се работи с submergible течности, такива като основа, топ и активаторНанася Се Гладко, Без Линии, Мехурчета Или На Вълни. [Лесна за употреба за начинаещи] : получава се красиво и ровненько, без елементарно, само за две обмакивания (2 слоя). За създаване на Безупречен външен вид.Можете лесно да получите гладък завършек с Пълно и равномерно покритие.Добър начин да Спестите Пари От Посещение на маникюрных салони. [Ноктите да изглеждат естествени] : Красиви цветове, които ви позволяват да създавате красота с помощта на прости цветове. е неутрален цвят, Без мехурчета въздух или пудрового покритие. [Нанася два пъти и лесно се отмиват] : се запазва в продължение на 2-3 седмици, Благодарение на точните етапи на обработка на ноктите при потапяне и подготовката на покритие за ноктите, като премахване на кожичките и мазнини, преди да се гмурнете.

Всичко за продукта

Подобни оферти