• New
20 ОПАКОВКИ лосион за тяло на Едро за жени със суха кожа, комплекти лосиони малък размер за пътуване, Овлажняващ Лосион за пътуване С масло от Шеа, Кремът за тяло с на?

20 ОПАКОВКИ лосион за тяло на Едро за жени със суха кожа, комплекти лосиони малък размер за пътуване, Овлажняващ Лосион за пътуване

BGN 6.40
Сума
Налично

?【Подаръчен комплект овлажняващ лосион за тяло в опаковка 20 броя】В този комплект лосион за тяло включва 10 прекрасни аромати следните аромати : мед, кокос, роза, авокадо, цъфтеж череша, грейпфрут, лайка, масло от шеа, лавандула, алое вераНашият дневен набор от лосиони за тяло представлява универсален крем, който осигурява дълготрайна хидратация и еластичност на кожата.Нанесете върху ръцете, краката и тялото за незабавно овлажняване и грижа с помощта на този бързо впитывающегося лосион. ?【Натурална чиста формула -хидратиращ лосион за продължително действие за суха кожа】 С използването на естествена растителна и постно формула.Богат на масло от шеа, витамин е, масло от жожоба и екстракт от алое.Дълбоко овлажняващ лосион за тяло прави тялото гладко.Немазна формула се абсорбира бързо и дава усещане за комфорт през целия ден.Ниско съдържание на мазнини, бързо впитывающийся, за дълго хидратира кожата и дава усещане за комфорт през целия ден!. ?【За всички типове кожа】 Натурална формула на лосиона за тяло немазна и бързо се абсорбира, те са изключително ефективно и внимателно да действа върху кожата, така че са идеални за всички типове кожа. особено подходящ за суха, страдаща от недостиг на вода, бръчки и напукана кожа. ?【Набор от лосиони за тяло за перфектния размер за пътуване】 Идеална за пътуване.Лесен за носене при пътуване, посещения и на открито. Идеален за носене навсякъде, защото те не заемат твърде много място, а ако трябва да се лети със самолет, лосион за тяло може да се вземе директно в самолета и не е допускан на багаж.

Всичко за продукта

Подобни оферти