• New
2 ЕЛЕМЕНТА Хелоуин Мишка Уши Лък Превръзка На Главата си Обръч за Коса Хелоуин Пайети Лък Вечерни Аксесоари За Коса Лъскава Превръзка На Главата Хелоуин Пайети При?

2 ЕЛЕМЕНТА Хелоуин Мишка Уши Лък Превръзка На Главата си Обръч за Коса Хелоуин Пайети Лък Вечерни Аксесоари За Коса Лъскава Превръзка

BGN 1.33
Сума
Налично

Уникален дизайн : Нашите превръзки-уши за мишки са оборудвани с красиви блестящи уши за мишки и блестящ бантикомЩе изглежда толкова сладко и мило, когато ги сложите.Отличен материал : Лента за коса с пайети под формата на ушек на мишката е направена от высокоэластичного нескользящего материал и сатен, който е мек и удобен в чорап.Широко приложимо : Нашите сладки превръзка на главата с бантиком са подходящи за Хелоуин, партита по повод рождения ден, костюмированной партита, увеселителен парк и т. Това е уникален избор за носене във всички случаи на живота си.Идеален подарък : Обръч за ушек на мишката е специално разработен, за вашата любов и радост.Може да се превърне в идеален подарък за вашите сестри, дъщери, племеннички или на други момичета, които обичате, на парти, и така нататък.Красиви и привличащи внимание : Тези диадеми изпълнени с елементи от Хелоуин и мишката, изглеждат привлекателни благодарение на ярките цветове и брилянтен дизайн.Те са функционални и стилни жилища, ще бъде здраво задържане на косата, не соскальзывая, подходящи за дебели, тънки, къдрава или права коса.Параметри : Размер : Височина-7,9 инча, ширина 8,3 инча Цвят : черен и жълт Материал : акрил и полиестер Опаковка включва : 2 бр. гумени ленти за коса с уши мишки Искат да бъдат популярни в страната?Тази прическа е за Хелоуин - добър избор.

Всичко за продукта

Size:
Height 7.9in, wide 8.3in
Color:
Black and yellow
Material:
Acrylic and polyester
Package Includes:
2pcs Mouse Ear Hair Bands:
Want to be popularity in party? This Halloween headdress is a good choice. You will look so cute and charming when you wear it. :
Well Made:
These hair hoops are made of high quality acrylic and polyester, lightweight and comfortable to wear. :
Widely Applicable:
Our cute bow head bands is suitable for Halloween,birthday parties, Cosplay Costume, Theme Park etc. It is an unique choice to wear on all occasions. :
Warm Notice:
Manual measurement, please allow slight errors in size. :
Please allow slight color differences due to different displays. :

Подобни оферти