• New
Лепило с пистолет GoGoPanda 100 Вата с една литиева батерия 36 В, капацитет на батерията dc 21 1500 мА * 5, комплект за бързо подгряване, инструмент за зареждане на лепкав пистол?

Лепило с пистолет GoGoPanda 100 Вата с една литиева батерия 36 В, капацитет на батерията dc 21 1500 мА * 5, комплект за бързо подгряване,

BGN 0.67
Сума
Налично

[Бърз преглед отопление] Време за предварително загряване лепкав пистолет е по-малко от 2 минутиБлагодарение на модерната система за отопление преглед на топлина се случва по-бързо, а ефективността на разпределение се повишава.Над 95% от обикновените лепилни пистолети. [Подобреният превключвател за управление на] Адаптиране на регулатор на количеството лепило в клеевом пистолет, можете да регулирате изход лепило при всяко задейства спусъка, което е полезно за самостоятелно приготвяне.Безжична пистолет за горещо лепило оборудван батарейкой и светлинен индикатор за загряване, за да може винаги да знаете как работи набор от лепилни пистолети Energy / Kids.Повърхността е направена от огнестойкого материал за защита на ръцете си от изгаряне. [Трайна батерия и бързо зареждане на] Този пистолет за горещо лепило е оборудван с изключително ефективен акумулатор. В комбинация с интелигентна система за управление той работи непрекъснато и може да се преработва чрез закупуването на допълнителни батерии и зарядни устройства.

Всичко за продукта

Подобни оферти