• New
Мъжки портфейл с въздушна биркой YESIIW - Smart Walle За мъже, Кожен смарт портфейл с отделения за банкноти (без въздушна бележки в комплект)

Мъжки портфейл с въздушна биркой YESIIW - Smart Walle За мъже, Кожен смарт портфейл с отделения за банкноти (без въздушна бележки

BGN 1.67
Сума
Налично

✅ ФУНКЦИОНАЛЕН и ТЪНЪК - за незабавен достъп до картата с едно натискане на бутон за една ръка Размер на картата е 3.побира в себе си 7 карти и още 8 банкноти.В выдвижном алуминиев держателе за карти се съхраняват 5 карти, вграденото отделение за пари - повече от 8 банкноти и в держателе за Apple airtag.(Air Tag в комплекта не са включени). ✅ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА AIRTAG - Изработени ръчно от висококачествена естествена кожа,Този интелигентен портфейл, специално разработена за закрепване на airtag, в режим на невидимост държи Airtag достъпен скрито отделение, вмъква Air Tag в кръгло плътно прозореца за ненадмината чистота (Air Tag в комплекта не са включени). ✅ Изскачащи карти за БЪРЗ ДОСТЪП-Мъжки кожен портфейл с въздушна биркой, лесно, кликнете върху бутона и се чист поп карта. карта няма да падне.Мъжки кожен портфейл Airtag със скрита магнитна закопчалка, с помощта на силни магнити, след десет хиляди тестове за откриване и закриване ви става по-лесно и элегантнее всеки път отваряне и затваряне на портфейла си. ✅ Защита от блокиране на RFID-Нашите мъжки портфейли rfid air на apple tag wallet, оборудвани с модерна технология за защита на RFID, уникални метални композитами, така че вашите кредитни и дебитни карти, шофьорска книжка и лична карта ще бъдат надеждно защитени.

Всичко за продукта

Подобни оферти