• New
Калъф GUKSRASO за Kindle 6 (11-то поколение освобождаването на 2022 година, модел C2V2L3), поставка за високоговорител, Здрав Водоустойчив калъф от изкуствена кожа с функция авто?

Калъф GUKSRASO за Kindle 6 (11-то поколение освобождаването на 2022 година, модел C2V2L3), поставка за високоговорител, Здрав Водоустойчив

BGN 1.67
Сума
Налично

【Забележка】 Калъф само за Kindle с 6 инчов 11-то поколение 2022Моля, потвърдете верността на стаята модели на обратната страна на вашето устройство за четене на електронни книги, преди да купите.Не е подходящ за Kindle Paperwhite Kindle или друг оазис. 【Избраният материал】 Избраната от висококачествена изкуствена, мека и устойчива на надраскване вътрешната повърхност от микрофибър е устойчива на пръстови отпечатъци, устойчиво на надраскване, петна и ефективно предпазва екрана на вашето устройство за четене на електронни книги. 【Интелигентен режим на заспиване /събуждане】 Ни за kindle 11-то поколение отварят като книга, автоматично се събуди, дизайн с магнитна закопчалка сигурно затваря предния капак. 【Дизайн вградена стойка】 Благодарение на вградена сгъваема стойка може да се отвори за използване по желание, напълно освобождавайки ръцете си по време на четене. 【Вграден слот за карти и каишка за ръка】 Джоб за документи предназначени за съхранение на визитни картички, банкови карти, пари в брой, банкноти или банкноти в пътя.Каишка за ръката ви позволява да се чете с една ръка по-лесно и по-удобно. Този класически висококачествен изкуствен материал с полиуретаново мека и устойчива на надраскване вътрешната повърхност от микрофибър поддържа екранът чист и пылезащитным.Това е не само красиво, но и функционално и защитен.2, Калъф за е-четец kindle 11-то поколение е не само идеален за защита на собствените си, но и ще се превърне в чудесен подарък за приятелите и семейството си по време на специални събития, като рождени дни, годишнини и коледни подаръци.

Всичко за продукта

Подобни оферти