• New
Активна траекторията на 3-те аксиални на окачването-стабилизатор kun fokusa Kaj zoma inteligenta telefono (Цвят: статив и чанта)

Активна траекторията на 3-те аксиални на окачването-стабилизатор kun fokusa Kaj zoma inteligenta telefono (Цвят: статив и чанта)

BGN 1.33
Сума
Налично

1 Поддържа смартфони с тегло до 8,8 грама / 250 г и височина до 3. канче на 330 °, наклон на 325 ° и завъртане на 180 °; Голямо колело за фокусиране / увеличение в киношном стил с марката присъства. Ефект виене на свят Доли Zoom, няколко варианта покадровой на снимане, режима на транзитните. Време на работа до 12 часа (време на изчакване), възможност за зареждане на телефона по време на снимане, поддръжка на външно захранване. Използвайте безплатно сваляне приложение Gimbal Pro за управление на някои функции на телефона i OS / Android. Поддържа смартфони с тегло до 8,8 грама / 250 г и височина до 3. канче на 330 °, наклон на 325 ° и завъртане на 180 °; Голямо колело за фокусиране / увеличение в киношном стил с марката присъства. Ефект виене на свят Доли Zoom, няколко варианта покадровой на снимане, режима на транзитните. Време на работа до 12 часа (време на изчакване), възможност за зареждане на телефона по време на снимане, поддръжка на външно захранване. Използвайте безплатно сваляне приложение Gimbal Pro за управление на някои функции на телефона i OS / Android.

Всичко за продукта

Подобни оферти