• New
Кламери за хартия, За деца, Скрепка във формата на животно, Забавни Кламер за хартия в Различни Цветове, Кламери за хартия с покритие, Скоби за Маркиране на Канцелар?

Кламери за хартия, За деца, Скрепка във формата на животно, Забавни Кламер за хартия в Различни Цветове, Кламери за хартия с покритие,

BGN 2.67
Сума
Налично

【 Кламери с различни цветове и във формата На ЖИВОТНИ 】 В комплекта са влезли 10 вида сладки клипове във формата на животни (например, котки, кучета, свине, птици и т), Които наистина хващат окото.Позволява Ви бързо да намерите това, което искате, в много файлове. 【 ИЗНОСОУСТОЙЧИВОСТ и ИЗДРЪЖЛИВОСТ 】 Кламер за хартия с покритие, Изработени от висококачествена неръждаема стомана с покритие от PET, който е здрав и прави повърхността гладка, не се поддава на ломке и оставя парченца или петна на вашите ценни книжа. 【 ПРОСТА ОРГАНИЗАЦИЯ 】 Цветни кламери във формата на животни - това е лесен начин за запазване на бюрото си и чекмеджета, отговарящи на нуждите на ежедневна употреба с големи натоварвания.Всички забавни клипове идват в пакет с дупка за окачване за по-лесен достъп. 【 ДО 50 ЛИСТА 】 Пластмасови кламер за хартия с по-широка платформа за предоставяне на надеждни и високо качество на работа.Тези големи кламери за хартия с Голям капацитет могат да се Настанят Максимум капацитет 50 листа. 【 КЛАСИФИКАЦИЯ на ФАЙЛОВЕ 】 Кламери смесени форми ще ви помогнат да почиствате вашите файлове, надеждно да се определи и подреди тетрадка, отметки, албуми за албуми, маркери за календара и други предмети, които са подходящи за офиса, дома и ежедневна употреба. 【 Кламери с различни цветове и във формата На ЖИВОТНИ 】 В комплекта са влезли 10 вида сладки клипове във формата на животни (например, котки, кучета, свине, птици и т.), Които наистина хващат окото.Позволява Ви бързо да намерите това, което искате, в много файлове. 【 ИЗНОСОУСТОЙЧИВОСТ и ИЗДРЪЖЛИВОСТ 】 Кламер за хартия с покритие, Изработени от висококачествена неръждаема стомана с покритие от PET, който е здрав и прави повърхността гладка, не се поддава на ломке и оставя парченца или петна на вашите ценни книжа. 【 ПРОСТА ОРГАНИЗАЦИЯ 】 Цветни кламери във формата на животни - това е лесен начин за запазване на бюрото си и чекмеджета, отговарящи на нуждите на ежедневна употреба с големи натоварвания.Всички забавни клипове идват в пакет с дупка за окачване за по-лесен достъп. 【 ДО 50 ЛИСТА 】 Пластмасови кламер за хартия с по-широка платформа за предоставяне на надеждни и високо качество на работа.Тези големи кламери за хартия с Голям капацитет могат да се Настанят Максимум капацитет 50 листа. 【 КЛАСИФИКАЦИЯ на ФАЙЛОВЕ 】 Кламери смесени форми ще ви помогнат да почиствате вашите файлове, надеждно да се определи и подреди тетрадка, отметки, албуми за албуми, маркери за календара и други предмети, които са подходящи за офиса, дома и ежедневна употреба.

Всичко за продукта

Подобни оферти