• New
Поставка Almoz Show 15 с възможност за завъртане и наклон, алуминиева поставка за показване на 15,6-инчов интелигентен дисплей с превръщането основание на 360 градуса, регу?

Поставка Almoz Show 15 с възможност за завъртане и наклон, алуминиева поставка за показване на 15,6-инчов интелигентен дисплей с

BGN 25.99
Сума
Налично

【Съвместими устройства】 създадохме този аксесоар за работа с дисплей Show 15,6" smart display (устройство в комплекта не са включени)също така може да работи с 10-17-инчов ipad / планшетами. 【Завъртане и наклон】 Благодарение на вращающемуся на 360 градуса основата можете лесно да сменят своето устройство и в двете посоки.Тази косо-завъртане поставка предлага наклон устройство нагоре към 25 градуса (в портретен режим) и 58 градуса (в портретен режим).Вие също така можете лесно да промените ъгъла на гледане. 【Монтаж не се изисква】 Просто издърпайте пръчката и поставете уреда на стойка, закрепване и някакъв инструмент не са необходими.(Че се намира в кутия : Алуминиева стойка за маса, ръководство за потребителя). 【Сгъваем и преносим】 Този щанд може да компактно се сгъва.Независимо от това, къде искате да използвате своя Echo, в кухнята, в банята, в централния пространството в дома или офиса му е удобно да се взема със себе си. 【Трайна и стабилна】 Аксесоар show 15 изцяло е изработен от утолщенного алуминиева сплав, която осигурява достатъчна подкрепа, независимо от това, дали ще работи в портретна или пейзажна ориентация. 5 противоскользящих силиконови облицовки на дъното предотвратяват подхлъзване влакчета и я правят по-устойчива.Защитни куки гарантира, че вашето устройство не се плъзга с влакчета. 【Съвместими устройства】 създадохме този аксесоар за работа с дисплей Show 15,6" smart display (устройство в комплекта не са включени).също така може да работи с 10-17-инчов ipad / планшетами. 【Завъртане и наклон】 Благодарение на вращающемуся на 360 градуса основата можете лесно да сменят своето устройство и в двете посоки.

Всичко за продукта

Подобни оферти