• New
Набор от Пигменти за Течен Блясък за устни OFFICE CHOICE 12 Цвята, Определени Течни Пигменти за червило с ръцете си за направата на Гланц за устни, Козметичен Оцветител за ?

Набор от Пигменти за Течен Блясък за устни OFFICE CHOICE 12 Цвята, Определени Течни Пигменти за червило с ръцете си за направата

BGN 9.06
Сума
Налично

?【Течен пигмент】 Течен оцветител за блясък за устни съдържа 12 естествени растителни пигменти, които ви предоставят много варианти цвятСамо за основите на Блясък за устни. ?【НАПРАВИ си сам блясък за устни 】 Течни пигменти за блясък за устни, обогатен с высококонцентрированной формула, осигурява дълбочина и яркост на 5 течни оцветители може да се използва самостоятелно или да се смесват, за създаване на по-индивидуални цветове, като по този начин дава неограничени възможности за създаване на гланц за устни със собствените си ръце. ?【Натурални съставки】 Течни пигменти за блясък за устни е изработен от козметични оцветители и пигменти, извлечени от растения.Това няма да дразни кожата.Той е веган и не съдържа жестокост.Разбира се, можете да го използвате с доверие. ?【Устойчив цвят】 Течни пигменти червило - това е пигменти, произведени от натурални съставки, които могат да предоставят професионални резултати без промяна на цвета.Нашите течни пигментни прахове имат стабилни цветови характеристики и не се местят в други цветове, както показват само първоначалния си цвят. ?【Идеален подарък】 Този набор от течни пигменти за блясък за устни - идеален подарък за близки приятелки.Можете да приготвите сами гланц за устни и червило в домашни условия.Това е удобно и лесно да се подготви.Само трябва да се излее част и я смесете с основа гланц за устни, за да получите желания цвят. Набор от пигменти за течен гланц за устни 12 цвята, сам Свой Собствен блясък за устни!Описание на продукта : Брой : 12 бр нето Тегло : около 10 мл / бутилка Течен пигмент за червило Цвят : червен, черен, Червен, Залез слънце, оранжево, Червено, жълто залез слънце, оранжево, Таро лилаво, лилаво, черешово червено, розово, розово, черно Характеристики на продукта : ❤ Лесно и удобно управление, можете да направите свой собствен блясък за устни в домашни условия. ❤ Тя може да запази първоначалния си цвят гланц за устни по-дълго време без избледняване и промяна на цвета.

Всичко за продукта

Подобни оферти