• New
Охлаждащ вентилатор, Точни деколтета, Интерфейси, Отлична производителност, мощна функция за PS3 KSB1012 Подмяна на вграден вентилатор за Playstation Turbo Охладител с отвертк?

Охлаждащ вентилатор, Точни деколтета, Интерфейси, Отлична производителност, мощна функция за PS3 KSB1012 Подмяна на вграден вентилатор

BGN 8.73
Сума
Налично

【Професионално разработени 】 Подходящ за игри на PS3 конзола е идеално за PS3 【Лесна инсталация】 Точни разрези и интерфейси осигуряват добра пасване и лесен монтаж. 【Изпълнение】 Професионален набор от чипове осигурява отлична производителност и мощни функции в системата. 【Материал】 В продукта се използват висококачествени материали, ефективно предотвратяване на ерозията, трайно използване. 【Идеален заместител】Това може да бъде вашата подмяна на вградения вентилятору за конзолата PS3. 【Професионално разработени 】 Подходящ за игри на PS3 конзола е идеално за PS3. 【Лесна инсталация】 Точни разрези и интерфейси осигуряват добра пасване и лесен монтаж. 【Изпълнение】 Професионален набор от чипове осигурява отлична производителност и мощни функции в системата. 【Материал】 В продукта се използват висококачествени материали, ефективно предотвратяване на ерозията, трайно използване. 【Идеален заместител】Това може да бъде вашата подмяна на вградения вентилятору за конзолата PS3.Характеристики : Професионално разработени за видео игра конзола PS3, той е идеален за PS3.

Всичко за продукта

Подобни оферти