• New
Потопяема помпа за събиране на чиста / мръсна вода с мощност 1,5 л. с. с датчик за нивото на водата (4 положения на включване / изключване, без външен поплавкового прекъ?

Потопяема помпа за събиране на чиста / мръсна вода с мощност 1,5 л. с. с датчик за нивото на водата (4 положения на включване /

BGN 21.39
Сума
Налично

Помия помпа за мръсна водаС висок разход на гориво.Този потопяема водна помпа; понякога се нарича аксесоари помпа, обществените помпа, водна помпа, устройството помпа за басейн, или за отстойным помпа.Обикновено се използва в басейна, който се намира в мазето, гаража, градината или двора.Той автоматично се включва и изключва при наличието на вода.В този буквално целият смисъл.Този точност ръководят автоматична дренажна помпа е снабден с дюза за градинския маркуч.Обикновено те са монтирани за постоянно или полупостоянно.Така че вие не искате да губите вашия градински маркуч губи.Нова технология на сензора на водата замества старата система с поплавковым превключвател, което ги прави напълно автоматични. 4 регулируеми положения на пускане и спиране на сензора : когато сензор намокает, той пуска помпата, когато той изсъхва, тя го спира.Корпус от висококачествена неръждаема стомана.Помпи автоматично да работят в диапазон от 7,5 до 11 инча. гаранция 2 години директно от нас.Номер на нашия номер е посочен в ръководството - Premium Pumps USA.Ние сме в Маями, щата Флорида.За получаване на проби или демонстрация на нашите помпи или продукти, моля влезте в нашия магазин.Можете също така да се обадите на нас, пишете на имейл или се свържете с нас чрез социални мрежи.Premium Pumps USA клони към 100% удовлетвореност на клиента.Ако имате нужда от някаква помощ, имате някакви въпроси или притеснения, моля, свържете се с нас.Ние се обръщаме към източно време (est).При нас няма кол-център, всички разговори ще се вливат директно в нашият магазин във Флорида, САЩ.Нашата гама от помпи ADX е оборудван с нови, коренно променящи правилата на играта сензор за включване / изключване на водата, при този дизайн поплавковый ключ вече не е необходимо.Никога повече не се притеснявайте за затоплении или за това, че помпата работи изсъхва и щети на двигателя.

Всичко за продукта

Подобни оферти