• New
Калъф LZXYBIN за Cricut Maker 3 /Maker/Explore 3 /Explore Air 2, Чанта Само с Пылезащитным калъф, Чанта-тоут за организиране и съхранение на принадлежности Cricut Пакет и машини за щанцоване, ?

Калъф LZXYBIN за Cricut Maker 3 /Maker/Explore 3 /Explore Air 2, Чанта Само с Пылезащитным калъф, Чанта-тоут за организиране и съхранение

BGN 12.60
Сума
Налично

Съвместимост с : Този калъф за носене машини за щанцоване може да се използва за cricut maker 3 /maker/explore 3/ explore air 2 /silhouette cameo 4 Идва с пылезащитным калъф за поддържане на машината се поддържат чисти.Органайзер и място за съхранение : с Много джобове, осигуряване на достатъчно място за вашите аксесоари cricut / инструменти / винил / кит за производство/ постелки за рязане / ножове / лента за пренасяне / хартия за етикети.Здрав и защитен : Този калъф cricut е направен от здрав полиестерен плат, здрави ципове, здрави метални скоби и панти.Подходящ за жени, мъже, момичета и момчета, които обичат scrapbooking.Лесен за носене : Можете да използвате този калъф cricut като чанти-тоут, чанта за съхранение, пътна чанта или пускането на куфар.Машина за рязане удобно да се заемат със себе си навсякъде.Услуги LZXYBIN : Ако имате някакви проблеми с този калъф за носене cricut bag или липсващи аксесоари, просто ни кажете и ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Изработен е от висококачествени водоустойчиви полиестерни влакна, здрав цип, устойчиви метални застежек и на панти и подкрепено с шевове. Две заключване на лентата на велкро, сгъваема предпазни възглавници и 4 дебели гумени облицовки в основата, които държат колата на място и го предпазват. Този калъф за носене cricut има 9 джобове и 12 еластични примки, в които има достатъчно място за аксесоари cricut, инструменти, винил, комплект за плавателни съдове, постелки, дискове, ленти за пренос и хартия за етикети.Може да се използва като организатор и съхранение на режещи инструменти. В комплект с отделяемыми регулируеми плечевыми колани и колан-количка за куфара отзад можете да използвате този калъф cricut като чанти-тоут, наплечной чанти или носи в багажа си.Лесно се транспортира колата си за рязане по целия свят и получаване на удоволствие от сътрудничество.Моля, обърнете внимание : . Що се отнася до размер, ние го увеличи на 1 инч, така че той определено е съвместим с cricut maker 3 / maker / silhouette cameo 4.

Всичко за продукта

Подобни оферти