• New
Калъф за лице AODELAN VR, съвместим с Oculus Quest 2 - Силиконов калъф за лице VR, който подобрява процесът на игра, което предотвратява изтичане на светлина, който предпазва от ?

Калъф за лице AODELAN VR, съвместим с Oculus Quest 2 - Силиконов калъф за лице VR, който подобрява процесът на игра, което предотвратява

BGN 3.00
Сума
Налично

? Калъф за лице на виртуална реалност - Калъф за лице виртуална реалност, разработен за Oculus Q Quest 2, не е подходяща нито за това как другите модели ? Екологично чисти материали - Калъф за лице на виртуална реалност е изработен от висококачествен силиконов материал, който не е вреден за кожата.Той също притежава идеална защита от падане и надраскване. ? Лесно почистване-водоустойчив материал, може да се измие с вода.Лесен за почистване, не се притеснявайте за това, за да споделя виртуална реалност с близки и приятели. ? Безпрепятствено сигнал - Лицевата им страна се затваря за сметка на точна рязане, без блокиране на разпространение на сигнала.Дайте да ви перфектното изживяване. ? Защита от изтичане на света-Благодарение на дизайна на лигавицата на носа, е много добър за предотвратяване на изтичане на светлината.

Всичко за продукта

Подобни оферти