• New
Дрешник XZGDEN, Пробната на магазин за дрехи, Пробна, Свалящ Проста преграда, която се ползва за временно съхранение на багаж Offi DIY (Цвят: Сив, размер: 100x100 м)

Дрешник XZGDEN, Пробната на магазин за дрехи, Пробна, Свалящ Проста преграда, която се ползва за временно съхранение на багаж Offi

BGN 22.20
Сума
Налично

? Конструкция фиш : завеса и накладка интегрирани, са лесни за използване и скольжении, удобни, бесшумны и трайни ? Не деформират ръчно. ? Широко използван:се Използва за временно разделяне, например в магазини, търговски центрове, бельо, ателиета, офиси, басейни и т. ? Плътни завеси : Гладка повърхност, добра покривка, могат да блокират над 90% от светлина, че може ефективно да защити неприкосновеността на личния живот. ? Здрава носеща способност на : Диаметърът на тръбата корниз е 25 мм, проверен на персонала, целият корпус е стабилна и не се тресе; така че няма нужда да се притеснявате за увреждане. ? Конструкция фиш : завеса и накладка интегрирани, са лесни за използване и скольжении, удобни, бесшумны и трайни. ? Не деформират ръчно. ? Широко използван:се Използва за временно разделяне, например в магазини, търговски центрове, бельо, ателиета, офиси, басейни и т. ? Плътни завеси : Гладка повърхност, добра покривка, могат да блокират над 90% от светлина, че може ефективно да защити неприкосновеността на личния живот. ? Здрава носеща способност на : Диаметърът на тръбата корниз е 25 мм, проверен на персонала, целият корпус е стабилна и не се тресе; така че няма нужда да се притеснявате за увреждане на. ???????????? Предимства на продукта : 1. Гъсти плътни завеси за защита на личните данни!2. Удобна конструкция втулки, лесно подвешивается и се отстранява, плавно отваряне и затваряне, лесна использовании3.

Всичко за продукта

Подобни оферти