• New
Удължител за миксер Maliton за деца, Удължител за мивки за измиване на ръцете на деца, Подходящ за баня, кухня, мивка в баня, подходящ за повечето смесители (2 опаковки, с?

Удължител за миксер Maliton за деца, Удължител за мивки за измиване на ръцете на деца, Подходящ за баня, кухня, мивка в баня, подходящ

BGN 2.67
Сума
Налично

Удължител на чешмата е направена от действително нетоксичен и безобиден силикон и полипропилен U-образен дизайн на изходния отвор, водата не ще разбрызгиваться.За повечето бани можете да се обърнете към размера.pp / силиконова гума. 【Е подходящ за повечето смесители】 Нашия удължител за мивки за деца има две точки за влизане, които са подходящи за директна кранове за мивки (влиза отзад), така и за кранове с гъши маточната (включени по-горе) в банята или кухнята. 【Сигурен и издръжлив】Удължител детска чешмата е изработен от висококачествен мек силикон и пластмаса, а удължител детска чешмата е от общ дизайн със заоблени ъгли и без остри ръбове, което го прави безопасен за използване. 【Отлични аксесоари за баня за деца】Уникален приятен дизайн ще измиване на ръцете забавно занимание за вашите деца!Благодарение на това децата ще обичам измие ръцете си и ще развият способност за самостоятелно почистване на зъбите и лицето, както и широк щит този удължител за течаща вода предпазва от пръски вода, предпазва дрехите от намокания. 【Лесен монтаж и почистване на】 Удължител миксер за детска мивка лесно се инсталира и се отстранява за почистване, както и лесно за носене, така че можете да го вземете със себе си в пътуване, за да ваксинират децата си хигиена и навици, където и да се намирате. 【Прекрасен подарък за дете】 Удължител за чучур Maliton за деца не само практични, но и по стил и цвят, са подходящи както за момчета, така и за момичета.Това е идеален подарък за бъдещи майки на рожден ден!.pp / силиконова гума. 【Е подходящ за повечето смесители】 Нашия удължител за мивки за деца има две точки за влизане, които са подходящи за директна кранове за мивки (влиза отзад), така и за кранове с гъши маточната (включени по-горе) в банята или кухнята.

Всичко за продукта

Подобни оферти