• New
FabricLA Акрилна филцови тъкани - Филц ширина от 72 инча и с дебелина 1,6 mm от The Yard - Използвайте мека, пухкава листове за шиене, възглавници и набивки, занаяти собствените ?

FabricLA Акрилна филцови тъкани - Филц ширина от 72 инча и с дебелина 1,6 mm от The Yard - Използвайте мека, пухкава листове за

BGN 0.33
Сума
Налично

[МЕКА и благородна филцови ТЪКАНИ] – Нашата фетровая плат занаятите от the yard се състои от висококачествени 100% акрилни влакна, което го прави невероятно мека кърпа, здрави и дълготрайниАкриловую черна материя е много лесно да се обработва, нарязва се и се записвам, не, разнищваш и не трошене плат.Тя дава на вас и на вашите деца приятно и комфортно усещане при създаването на играчките, фетровых фигурки и т.ДЕБЕЛИНА] – Ширина : 72 инча (182 см).Дължина : предварително нарязан 1 ярд.Дебелина : 1,6 мм. Можете да избирате от различни налични размери и цветове ярд.Ако се нуждаете от по-дълги, плътни, пухкава листа в насипно състояние или на склад, моля, свържете се с нас. ДЕТСКИ КОСТЮМ] – на Нашия дебел войлочный лист за бродерия - един от най-добрите варианти за производство на войлочных изделия, като торбички, бисквити с предсказания, войлочный детелина, пухкава цветя, поделочный филц, гирлянди и пухкава пликове.Хората обичат да използват тази кърпа в домашния декор, например, за украса на възглавници, мека мебел и т. Тази тъкан е най - добрият избор за шивашки костюми за Хелоуин и Коледа.Можете също така да го използвате, за смяна на тапицерията на вашия обяд на масата или на стола. [Обикновената МАСА В ИГРАЛНА МАСА] – Използвайте акрилни филц от the yard, за да превърнете обикновената трапезна маса във временен маса за покер, игри на маса, маса за тренировки, маса за пъзели и много други.Благодарение на изненадващо мазнини фетру занаятите felt by the yard помага на карти за покер, редиш пъзела etc.Той също така създава много уютна и пушистое усещане при игра на него в различни игри. [ПРОДАДЕН ОТДЕЛНИ единици] – Всяко количество черна почувствах опаковки се предлага отделно парче.Ако изберете 1 ярд в количество 5 броя, ще получите 5 отделни парчета от по 1 ярду.Ако изберете 2 ярд в количество 5 броя, ще получите 5 отделни парчета по 2 ярд. [ИНСТРУКЦИИ за ПРАНЕ и ГРИЖА] – най-Добре да се изпират усещат кърпа преди да изрежете от нея своя снимка или приложението.Можете да измие нашите пухкава роли в гореща вода.Използвайте сапун и внимателно стиснете войлочный лист в топчета, повтаряйте процедурата, докато водата стане прозрачна.След предварително измиване този голям войлочный лист лесно да се режат, да се прибират, лепило и телбод.Задължително гладьте тази тъкан при много ниска температура. [РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА ЦВЯТ] – Действителният цвят на черни фетровых листа може да се различава от представянето на изображенията.Всеки монитор или мобилен дисплей има различни възможности за езика на цветовете, както и всеки човек може да види тези цветове по различен начин.Ние се опитваме да редактирате нашите снимки от филц, за да покаже на всички наши продукти колкото е възможно по-реалистични, но, моля, разберете, че действителният цвят може леко да се различава от вашия екран. [МАРКА] – Уверете се, че сте получили нашата филц опаковка с маркови етикет "Fabric LA".Това гарантира, че ще получите стоките директно от магазина ни и висококачествен оригинален продукт.

Всичко за продукта

Подобни оферти