• New
Клетка за Морско Свинче NABOOJ, Клетка за Котки, Клетки за Кучета за Малки Кучета В закрити помещения, Подвижни Клетки за Малки Животни, Кошарката за Коте, с дизайн на Н?

Клетка за Морско Свинче NABOOJ, Клетка за Котки, Клетки за Кучета за Малки Кучета В закрити помещения, Подвижни Клетки за Малки

BGN 0.33
Сума
Налично

【Здрав и сигурен】Огради за клетки за животни, трайни, с черно покритие за предотвратяване на ръждаНа платформата са свързани с рампи за вашите малки домашни любимци безопасно да се катери по тях и да разгледат околностите.Разстояние между жици е само 0.5 инча, не се притеснявайте за това, че главата и крачетата на вашите любимци засядат. 【Удобно за почистване】Клетки за малки животни, снабдена с уплътнение от смола, дава възможност за лесно почистване на котешки тоалетни.Когато трябва да се почистват клетката на котки, просто изплакнете подложки с вода, което ще ви спести много време.Дайте на котката ви е добро, чисто място за катерене, скачане, игри и дори за сън или бездельничания. 【Лесно да се влиза и излиза】 Във всеки случай, колкото сте събрали клетка, в този територията на домашни животни има на вратата на достъпа, която позволява лесно да се влиза и излиза на домашни любимци и на ръката си.Това прави хранене, поливане, както и транспорт за вашите малки приятели са много удобни. 【Лекотата на монтажа】 Нашата клетка за котки, могат да бъдат лесни за монтаж без никакви инструменти.Напълно поставете сетчатую за вмъкване в ключалката, здраво стиснал всяка сетчатую поставяне.И този кошарката с котешка клетка може да се разглобява за лесно пренасяне или компактно съхранение. 【Кошарката за домашни любимци със собствените си ръце】 Клетка за домашни любимци е възможно да се промени в различни комбинации в зависимост от вашите нужди.Можете да композирате и подходяща клетка за котки в съответствие с различните сцени и размери в собствения си дом, като дава на вашия малък домашен любимец свободно място, и можете веднага да предложи на вашето пушистому малко животно да го опитате, да им се радвате да се изследва. 【Здрав и сигурен】Огради за клетки за животни, трайни, с черно покритие за предотвратяване на ръжда.На платформата са свързани с рампи за вашите малки домашни любимци безопасно да се катери по тях и да разгледат околностите.Разстояние между жици е само 0.5 инча, не се притеснявайте за това, че главата и крачетата на вашите любимци засядат. 【Удобно за почистване】Клетки за малки животни, снабдена с уплътнение от смола, дава възможност за лесно почистване на котешки тоалетни.Когато трябва да се почистват клетката на котки, просто изплакнете подложки с вода, което ще ви спести много време.Дайте на котката ви е добро, чисто място за катерене, скачане, игри и дори за сън или бездельничания. 【Лесно да се влиза и излиза】 Във всеки случай, колкото сте събрали клетка, в този територията на домашни животни има на вратата на достъпа, която позволява лесно да се влиза и излиза на домашни любимци и на ръката си.

Всичко за продукта

Подобни оферти