• New
Toddmomy Бебешки Пелени Матрак за легло Дете Матрак за легло за Дете на 12 бр Подложка за смяна на пелени Ватиран подложка за свободни Подложка за пътуване Мат станция з?

Toddmomy Бебешки Пелени Матрак за легло Дете Матрак за легло за Дете на 12 бр Подложка за смяна на пелени Ватиран подложка за свободни

BGN 2.67
Сума
Налично

ПамукЗащитно уплътнение за матрак - това уплътнение за смяна на пелени са изработени от памучен материал, е трайна и може да се използва в продължение на дълго време.Бебешка Кърпа За Ръце може лесно да мине за пътуване или да се съхранява в выдвижном кутия.Сменяйте пелените по време на път.Уплътнение за свободни при инконтиненция на урината - изключително смукателна и въздух пропускливи, водоустойчив, но достатъчно въздух пропускливи.Детски джобни памперси - може да се сгъва за използване в движение в чантата си, за памперси, количка, раница.Подложка за смяна на пелени - Независимо от това, в дома ви или на улицата, поставете нашата черга в своя детска креватче или платнена мебели.Пратката включва 12 х подложки за пелени Характеристики - Цвят : бял. - Материал : Памук. - Този подложка за смяна на пелени е изработена от памучен материал, издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време. - Изключително смукателна и въздух пропускливи, водоустойчив, но достатъчно въздух пропускливи. - Може да се сгъва за използване в движение в чантата си, за памперси, количка, раница.

Всичко за продукта

Подобни оферти