• New
28 Бр. Миниатюрни Прекрасно Градинско Дърво, Растителен Орнамент, Смесени Модели на Дървета 1-3 Инча, Миниатюрни Саксии За куклена Къща Декор, Бонсай От Мъх, Микро Пей?

28 Бр. Миниатюрни Прекрасно Градинско Дърво, Растителен Орнамент, Смесени Модели на Дървета 1-3 Инча, Миниатюрни Саксии За куклена

BGN 3.33
Сума
Налично

Материал : Тези модели на дървета за железопътния пейзажи са изработени от пластмаса, железен тел, добро качество на изработка, гъвкави и дълготрайна употребаКоличество : пълна 28 парчета модели на дървета с различни размери естествен зелен цвят, достатъчно количество изкуствени дървета за озеленяване аксесоари със собствените си ръце.РАЗМЕР : Цветни модела дървета са с размер от около 1-3 инча, и тези на модела дървета също са подходящи за декор на миниатюрен градина.Приложение : набор от Миниатюрни дървета за приказна градина може често да се прилага като дърво-модели на железопътна линия, архитектурни дървета, диорами, мащабното дърво, модели на сгради, оформление на сцената или на разкошни украси и т. Възрастова категория, означено : от 3 години и по-горе. ОПАСНОСТ от ЗАДУШАВАНЕ - малките детайли.УДУШАЮЩАЯ ОПАСНОСТ-Играчка съдържа малка подробност.Не е за деца под 3 години.Материал : Тези модели на дървета за железопътния пейзажи са изработени от пластмаса, железен тел, добро качество на изработка, гъвкави и дълготрайна употреба.Количество : пълна 28 парчета модели на дървета с различни размери естествен зелен цвят, достатъчно количество изкуствени дървета за озеленяване аксесоари със собствените си ръце.РАЗМЕР : Цветни модела дървета са с размер от около 1-3 инча, и тези на модела дървета също са подходящи за декор на миниатюрен градина.

Всичко за продукта

Подобни оферти