• New
Подвесная баня за птици NEECONG за улицата, Тава за баня за птици с диаметър 12 см, изработен от полипропиленови материали със защитени от ръжда черна веригата 15,7 инча з?

Подвесная баня за птици NEECONG за улицата, Тава за баня за птици с диаметър 12 см, изработен от полипропиленови материали със защитени

BGN 7.36
Сума
Налично

【Многофункционалност】 Висока ефективност на разходитеДръж баня за птици на закачалка от ковано желязо или долният клон на дървото, за да привлекат птиците във вашия двор. 【Достатъчно пространство】 Широк и дебел ръб на тавата : достатъчно място за кацане, за предотвратяване на преобръщане; Диаметърът на една къпалня за птици е 12 см.Той е достатъчно голям, за да побере няколко птици, които могат да ходят и да хапе едновременно. 【Здрава и устойчива】 баня за птици NEECONG е изработена от полипропилен материал, който не се чупи при всякакви климатични условия на открито -дъжд или слънце; Повърхност за лесно почистване. 【Направи си сам -лесно ще и подвешивается】 В края на трите вериги има S-образна кука, която лесно се закача. 15,7 "най-дългата черна писта, защитени от ръжда, подходящи за декорация на градината и двора. 【Идея за подарък】 Уникален подарък за любителите на дома и градината или природата.Подвесная ясла за птици на открито Диаметърът на една къпалня за птици е 12 см.Той е достатъчно голям, за да побере няколко птици, които могат да ходят и да хапе едновременно. 【Здрава и устойчива】 баня за птици NEECONG е изработена от полипропилен материал, който не се чупи при всякакви климатични условия на открито -дъжд или слънце; Повърхност за лесно почистване. 【Направи си сам -лесно ще и подвешивается】 В края на трите вериги има S-образна кука, която лесно се закача.

Всичко за продукта

Подобни оферти