• New
Потопяема Водна Помпа SENRISE 12 vdc Електрически Трюмный помпа за Изпомпване на Чиста/Мръсна вода, Плувни басейни, Наводнени Мазета (50 W)

Потопяема Водна Помпа SENRISE 12 vdc Електрически Трюмный помпа за Изпомпване на Чиста/Мръсна вода, Плувни басейни, Наводнени Мазета

BGN 14.69
Сума
Налично

★ Корпусът е изработен от висококачествена пластмаса, екологично чисти, безопасни и трайни за използване ★ Потопяема помпа 12 v, мощност 50 W, максимален разход на 4200 (m3/h) прибл. ★ Опростена структура, по-малко на брой компоненти, поддръжка и ремонт. ★ Лекота на използване, обикновено тя се захранва с постоянен ток 12 v / 24 В, така че могат лесно да се използват с автомобилни батерии. ★ Чудесно за чиста или мръсна вода.Можете да използвате тази помпа за източване на плувни басейни, езера, наводнени мазета и много други. ★ Корпусът е изработен от висококачествена пластмаса, екологично чисти, безопасни и трайни за използване. ★ Потопяема помпа 12 v, мощност 50 W, максимален разход на 4200 (m3/h) прибл. ★ Опростена структура, по-малко на брой компоненти, поддръжка и ремонт. ★ Лекота на използване, обикновено тя се захранва с постоянен ток 12 v / 24 В, така че могат лесно да се използват с автомобилни батерии. ★ Чудесно за чиста или мръсна вода.Можете да използвате тази помпа за източване на плувни басейни, езера, наводнени мазета и много други.Описание : Нашият помпа е вариант на помпа потопяеми micro DC 12 V, могат да се използват като домакински потопяеми електрически помпа за постоянен ток, трюмного помпа, от помпа и така нататък.Той се отличава с висока ефективност, добра производителност, ниска консумация на енергия и дълъг живот.Характеристики : Корпусът е изработен от висококачествена пластмаса, екологично чисти, безопасни и трайни за използване.Обикновено се използва източник на захранване dc 12 v, така че тя може да се захранва от акумулатора на автомобила и батерията лодки, лесно и удобно.

Всичко за продукта

Подобни оферти