• New
Kaulhp 2 бр. Пиенето за бавно хранене на козите, Торби за фуражи с малък преден отвор за нигерийски Униформи кози, Чанта за сено с по-малко количество отпадъци за Пътува?

Kaulhp 2 бр. Пиенето за бавно хранене на козите, Торби за фуражи с малък преден отвор за нигерийски Униформи кози, Чанта за сено

BGN 1.33
Сума
Налично

[Че получавате] Пратката съдържа 2 торбата за сено, специално предназначени за съхранение и хранене на сено в съответствие с постоянно променящите се нужди на кози [Размер на плика за сено] Ясла за кози приблизително 13.8 х 7,1 х 18,1 инча / 35 х 18 х 36 см, с регулиращи се презрамки, подходящи за различни ситуации употреба, като например изложба на ферма, ремарке за превоз на коне и т. [Спестете пари] Това е мъдър избор.Моля, спестете своите пари, имате нужда от здрава фидер козе сено, а не евтин продукт, който харчи пари се харчат и ви кара да съжалявате!Като животновод, аз знам колко са трайни и издръжливи трябва да се запаси кози. [Силен] Чанта за подаване на сено е изработен от висококачествен нейлонового материал, здрав и издръжлив, не е лесно да изчезне, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, може да се използва в продължение на дълго време.

Всичко за продукта

Подобни оферти