• New
Колело за Хамстер -Малко Пластмасов Тихо Роликовое Спортно Колело за Тичане, Играчка за Хамстери, Морски Свинчета Тоторо (Розов)

Колело за Хамстер -Малко Пластмасов Тихо Роликовое Спортно Колело за Тичане, Играчка за Хамстери, Морски Свинчета Тоторо (Розов)

BGN 5.95
Сума
Налично

[Лесна за употреба] Играчка за хамстер може да се използва заедно с група или инсталирате отстрани клетки, което е удобно за използване [Здрав материал] на Колело за упражнения hamster изработено от висококачествена пластмаса, здрав и лек, издръжлив и има дълъг срок на служба. [Безшумен дизайн] хомячки играят през нощта, без да нарушава съня на собственика и насърчаване на здрави физически натоварвания. [Лекота на инсталиране на] Подвижна скоба и дизайн на колелото го улесни демонтаж ai [приложение] Беговое колело за хамстери е подходяща за хамстери, морски свинчета, чинчили и други малки домашни любимци. [Лесна за употреба] Играчка за хамстер може да се използва заедно с група или инсталирате отстрани клетки, което е удобно за използване. [Здрав материал] на Колело за упражнения hamster изработено от висококачествена пластмаса, здрав и лек, издръжлив и има дълъг срок на служба. [Безшумен дизайн] хомячки играят през нощта, без да нарушава съня на собственика и насърчаване на здрави физически натоварвания.

Всичко за продукта

Подобни оферти