• New
Скулптура от гайки и болтове, Занимаваща се с Сърф, Подаръци За мъже, Фигурка с украса, ръчно изработени, Подарък За сърфиране, Идея за подарък За сърфиране, Подарък ?

Скулптура от гайки и болтове, Занимаваща се с Сърф, Подаръци За мъже, Фигурка с украса, ръчно изработени, Подарък За сърфиране,

BGN 1.00
Сума
Налично

✔ Всеки винт човече - това е уникална и благородна идея за подарък - всички тези заваръчни колекционерски фигурки, изработени ръчноТова прави всяка метална фигура уникална и представлява специална и оригинална идея за подарък за много случаи, като подарък за рожден ден, изпитът, на сбогуване или като необичаен коледен подарък. ⭐Предлага опция за гравиране на текст - обърнете специално съобщение на вашата поръчка. ✔ Голям избор : В магазина е на разположение на повече от 100 декоративни фигури-скулптури.Добър подарък за съвет или препоръка по оценят дарове за много професии.Забавен, висококачествен аксесоар за отваряне на занимания в офиса или за дома.Идеална идея за подарък или декоративен предмет за всички. ✔Ръчно изработени в Унгария неизменно високо качество.Се съдържа в защитен калъф.Готов да бъде надарен.Компактният размер позволява да се поставят фигурки пот навсякъде. ✔100% гаранция и обслужване на клиентите : Важно е да вдъхнови всеки един от нашите клиенти, нашите стръмни хора.Ако по някакъв начин не са изпълнени, просто изпратете ни кратко съобщение, ние непременно ще намерим решение на проблема заедно. ✔ Всеки винт човече - това е уникална и благородна идея за подарък - всички тези заваръчни колекционерски фигурки, изработени ръчно.Това прави всяка метална фигура уникална и представлява специална и оригинална идея за подарък за много случаи, като подарък за рожден ден, изпитът, на сбогуване или като необичаен коледен подарък.

Всичко за продукта

Подобни оферти