• New
Щампи на Плакати RENDE Jalen Hurts За Декора на стените Футболни Плакати Платно Тапети Без Рамка 16x24 инча (40x60 cm)

Щампи на Плакати RENDE Jalen Hurts За Декора на стените Футболни Плакати Платно Тапети Без Рамка 16x24 инча (40x60 cm)

BGN 12.60
Сума
Налично

★ Описание на материала : Дизайн нанесена на високо качество на ленена кърпа, и на цвят са гарантирани не выцветет по-късноРамка за плакат е направена от висококачествен естествен тиков.Когато рама ще подвешена, тя не е деформиран. Гладки ръбове и без чеп, без неприятна миризма. ★ Фабрика, плакати, която има пятнадцатилетнюю история в производството на плакати.
Плакат лесно да се мотае, той е сгъваема, лесно се съхраняват и пренасят със себе си.И бърза доставка (защото нашата фабрика се намира в САЩ, което означава, че стоките обикновено се изпращат в рамките на 5 дни).Ако ви хареса тази серия плакати Неймара, моля, отидете в моят магазин за търсене. ★ Характеристики на продукта : висококачествен професионален платно, добра устойчивостта цвят, красив външен вид.Модерен, семпъл стил, укрепване на чувството на изкуството.HD-модел, специален и значим, за да покаже своя моден вкус!. ★ Приложими сценарии : важи за хола, спалнята, кухнята, офиса, хотела, ресторанта и бара, и т. Вашият любим плакат ще направят пространството по-красива и по-мотивиращо.Това е добра идея - купи плакат за домашен интериор / подаръци!. ★ Ние подкрепяме индивидуална настройка.Ако имате някакви въпроси по този повод, заповядайте на консултация. ★ Описание на материала : Дизайн нанесена на високо качество на ленена кърпа, и на цвят са гарантирани не выцветет по-късно.Рамка за плакат е направена от висококачествен естествен тиков.Когато рама ще подвешена, тя не е деформиран. Гладки ръбове и без чеп, без неприятна миризма. ★ Фабрика, плакати, която има пятнадцатилетнюю история в производството на плакати.
Плакат лесно да се мотае, той е сгъваема, лесно се съхраняват и пренасят със себе си.И бърза доставка (защото нашата фабрика се намира в САЩ, което означава, че стоките обикновено се изпращат в рамките на 5 дни).Ако ви хареса тази серия плакати Неймара, моля, отидете в моят магазин за търсене. ★ Характеристики на продукта : висококачествен професионален платно, добра устойчивостта цвят, красив външен вид.

Всичко за продукта

Подобни оферти