• New
Гирлянди от Тиква за Хелоуин, 3D Лампа-Джакпот 16,4 фута, 30 led, Тиквени Гирлянди с 8 Режима, Оранжеви Светлини работещи на Батерии за парти в чест на Хелоуин в Помещениет?

Гирлянди от Тиква за Хелоуин, 3D Лампа-Джакпот 16,4 фута, 30 led, Тиквени Гирлянди с 8 Режима, Оранжеви Светлини работещи на Батерии

BGN 23.20
Сума
Налично

【Гирлянди за украса за Хелоуин】 Честит Хелоуин!Нашите led гирлянди от тиквени за Хелоуин са идеални за декорация на вашето парти в чест на ХелоуинГирлянди за Хелоуин, всяка от които е изпълнена под формата на сладка и улыбающейся тиква, ще позволи на вас и вашето семейство да се насладите на фантастична почивка. 【Led гирлянди от тиквени】 30 led оранжеви зеленчуци от семейство тиквови гримасных гирлянди с оранжево сияние. перфектното бижу за идеи cosplay-партита за Halloween и изграждането на по-силна "от атмосферата на фестивала на Хелоуин". 【Работи на батерии】 Този декоративна лампа се захранва от 3 батерии тип АА и разполага с 8 различни режими + 1 дистанционно управление, лесно се носи с себе си и да му е удобно да се мотае навсякъде за украса за Хелоуин, той няма опасност да се спъне, е сигурен и надежден източник на храна.

Всичко за продукта

Подобни оферти