• New
plplaaoo Smart Robot Колела Ненасочени Колела, Двухрядные Противоположни Колела, 48 мм Всенаправленное Колело С Товар 2 кг за Състезания Роботи резервни Части за играчки нап?

plplaaoo Smart Robot Колела Ненасочени Колела, Двухрядные Противоположни Колела, 48 мм Всенаправленное Колело С Товар 2 кг за Състезания

BGN 9.11
Сума
Налично

Високо качество : Изработен е от висококачествени материали, устойчиви двухрядные колела, възможност за завъртане на 360 °, с леко движение, здрава конструкция, подходящи за различни условия, ниски експлоатационни разходиПосока на колелото : Всенаправленное движение и въртене, благодарение на своя страна и страничната подвижността на тях им е лесно да управлявате и проследяване на посоката, което прави кормилното управление е по-бързо от обикновените колела.Здрав и стабилен : Оборудван с пластмасови кольцевыми и напречни муфтами за шахти.Това прави всенаправленное колелото е по-здрава, фиксирана посока ясни, избор на инсталиране на проста и стабилна, а стабилността на натоварване чувствате.Широко приложение : 48-миллиметровые ненасочени колела, предназначени за наземни и обърнати приложения, като например ръчни и електрически системи, предаване, както и жп транспорт, въртящи се маси за работни станции, колела роботи и т., Стабилна производителност : Професионално производство, изработка и висока точност помагат да се осигури стабилна производителност, за да отговори на различните нужди.Високо качество : Изработен е от висококачествени материали, устойчиви двухрядные колела, възможност за завъртане на 360 °, с леко движение, здрава конструкция, подходящи за различни условия, ниски експлоатационни разходи.Посока на колелото : Всенаправленное движение и въртене, благодарение на своя страна и страничната подвижността на тях им е лесно да управлявате и проследяване на посоката, което прави кормилното управление е по-бързо от обикновените колела.Здрав и стабилен : Оборудван с пластмасови кольцевыми и напречни муфтами за шахти.Това прави всенаправленное колелото е по-здрава, фиксирана посока ясни, избор на инсталиране на проста и стабилна, а стабилността на натоварване чувствате.Широко приложение : 48-миллиметровые ненасочени колела, предназначени за наземни и обърнати приложения, като например ръчни и електрически системи, предаване, както и жп транспорт, въртящи се маси за работни станции, колела роботи и т.

Всичко за продукта

Item Type:
Omni Directional Wheel 
Color:
Black Grey
Body Material:
Nylon
Roll Material:
TPR
Wheel Diameter:
48mm / 1.9in
Wheel Width:
25mm / 1.0in
Roll Diameter:
13mm / 0.5in
Weight:
Approx. 56g / 2.0oz
Load Capacity:
2kg / 4.4lb
Suitable:
for Robot Competition 14108
Package List:
1 x 48mm Omni Directional Wheel  2 x Shaft Coupling2 x Screw
Note:
1. Manual measurement, allowing 1‑3mm error, thank you!2. Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.3. Give a round and cross shaft as a gift. You need something to knock in when matching. After knocking in, you may not be able to take it out. Please use it carefully.

Подобни оферти