• New
NewFerU Комплект за почистване на източване на: Ръчни Плунжерный помпа Малка Сила, Помощник на Вик, Тава за събиране на капки, Лъжичка, Мрежест филтър, Мрежест Чувал, Ло?

NewFerU Комплект за почистване на източване на: Ръчни Плунжерный помпа Малка Сила, Помощник на Вик, Тава за събиране на капки, Лъжичка,

BGN 9.23
Сума
Налично

В комплект за обслужване на източване на New Fer U са включени всички необходими инструменти за почистване за почистване и предотвратяване на неговата повторна запушване;Мощен ръчен дренажен буталото собствен дизайн за малък размер -това е компактен помощник вик-пречистване с принудителна помпа, но портативен размер за бутане силни засоров;. Мрежести торбички за мивки 100ШТ - доказана допълнителна защита от попадане на частици в канализацията; Тава за събиране на капки просто за лесно почистване в кухнята;. шнекове за улавяне на змии 3шт - добри инструменти за отстраняване на засоров, за да извадя всички косми и да се отпуснеш дълбоко в дренажна тръба за кухненски мивки, вани, тоалетни, душ;.Сетчатое сито Amazing Изтичане на Scoop позволява много бързо почистване на източване на водата от остатъци от храна, отпадъци или кожи зеленчуци да се избегне задръстване.В комплект за обслужване на източване на New Fer U са включени всички необходими инструменти за почистване за почистване и предотвратяване на неговата повторна запушване;.Мощен ръчен дренажен буталото собствен дизайн за малък размер -това е компактен помощник вик-пречистване с принудителна помпа, но портативен размер за бутане силни засоров;. Мрежести торбички за мивки 100ШТ - доказана допълнителна защита от попадане на частици в канализацията; Тава за събиране на капки просто за лесно почистване в кухнята;. шнекове за улавяне на змии 3шт - добри инструменти за отстраняване на засоров, за да извадя всички косми и да се отпуснеш дълбоко в дренажна тръба за кухненски мивки, вани, тоалетни, душ;.Сетчатое сито Amazing Изтичане на Scoop позволява много бързо почистване на източване на водата от остатъци от храна, отпадъци или кожи зеленчуци да се избегне задръстване.Комплект за почистване източване на New Fer U : Ръчни бутални, малък захранващ блок помпа, помощник вик, Тава за събиране на капки, Лъжичка, мрежест филтър, мрежест чувал, ловец на змии за коса, отварачка за шнека, Прочиститель за кухненски мивки, вани, тоалетни, душ, СИНЬО, ЗЕЛЕНО, ЖЪЛТО : Как да се ползват тези буталото : * Поставете чаша TPR в мивката, пълна с вода, непосредствено над чашка за изпускателя. * Уверете се, че кант добре затворени, по периметъра на мивки и затваря сливное дупка. * С усилие се движете дръжката на буталото надолу, за да се изсипва чаша и вода вътре чаша в канализацията.

Всичко за продукта

Подобни оферти