• New
AMEYXGS Цельнокроеное рокля Стрелба с Лък Съставна Лук за подтискане на Струните Прът Разделител на Струните на Инструмент за Прилагане на Разделяне на Низа Намалява?

AMEYXGS Цельнокроеное рокля Стрелба с Лък Съставна Лук за подтискане на Струните Прът Разделител на Струните на Инструмент за Прилагане

BGN 2.67
Сума
Налично

★ Изработени от висококачествени въглеродни влакна, ефективно удължава живота на тетив и лъкове ★ Чрез инсталиране на инсталиране на ръководството за блока лук, можете да постигнете ефекта на разделяне на низа. ★ Поглъща вибрациите греди, намалява силата на отскок на низа и осигурява ефект на амортизация. ★ Лекота на инсталиране, лекота на използване на сила и дълголетие, лек и преносим. ★ Универсална система за закрепване е подходящ за съставен лък, идеалното аксесоари за стрелба с лък.Заглавие : Пръчка за потискане на блока лък за стрелба с лък Цвят : черен Материал : висококачествен въглерод Размер : 21,5x1 см Тегло : около 22,5 г/ бр. Помещение включва : 1 бр. лост за потискане на блока лук За нас : Ние сме професионален магазин стоки за активна почивка, ако искате да си купите нещо за лов, стрелба с лък и други продукти за активна почивка, можете да търсите в нашия магазин на името на "AMEYXGS" Доставка : Ние ще го доставим възможно най-бързо Обслужване : Ако имате някакви проблеми или съвет, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние бихме искали да ви предложи най-доброто обслужване.

Всичко за продукта

Подобни оферти