• New
Защитен калъф за матрак Healifty, калъф за свободни, матрак тампон за бебешко креватче, 5 бр. и Многократна употреба Портативни скъпа промяна подложки - Памучни Бебешки ?

Защитен калъф за матрак Healifty, калъф за свободни, матрак тампон за бебешко креватче, 5 бр. и Многократна употреба Портативни

BGN 6.25
Сума
Налично

ПамукИзработен е от висококачествен памук, сигурно и е трайна за използване и има дълъг срок на служба.Осигурява комфорт и водоустойчива защита, за да си кърпи остават сухи през цялата нощ.Подходящ за повечето бебешки легла и наматрасников, което позволява на вашето дете спокоен сън и наличието на достатъчно място за обитаване.Може да се използва в люльках, люлката, седалка за промяна на тампон, много подходящ за матрасиков за домашни любимци, детски стелки за приучения да гърне и постелки за защита на инвалидни колички. много удобно се сгъва и се побира лесно в чанта за пелени, което е удобно при смяна на пелени, когато.много е подходящ за смяна на пелени в домашни условия.Описание на Този детски промяна подложка е изработена от висококачествени материали, тя е здрава и може да се използва в продължение на дълго време.Осигурява комфорт и водоустойчива защита, за да си кърпи остават сухи през цялата нощ.Подходящ за повечето бебешки легла и наматрасников, което позволява на вашето дете спокоен сън и наличието на достатъчно място за обитаване.Характеристики Материал : - памук и TPU. - Изработен от висококачествен памук, сигурно и е трайна за използване и има дълъг срок на служба.

Всичко за продукта

Подобни оферти