• New
Мини Проектор, Преносим Проектор ELEPHAS за iPhone с поддръжка на 1080P Видео Интелигентен Led Джобен Проектор за домашно телефон за спалня с лаптоп, Интерфейси HDMI, USB TV, AV и ди?

Мини Проектор, Преносим Проектор ELEPHAS за iPhone с поддръжка на 1080P Видео Интелигентен Led Джобен Проектор за домашно телефон

BGN 33.33
Сума
Налично

【Връзка към смартфон 】 - Поддръжка на мини-проектор за да се свържете го с вашия смартфон, планшетам, лаптоп или MacbookЗа да се свържете джобен проектор.Имате нужда от адаптер lighting to HDMI, Micro USB to HDMI или Type-C to HDMI, в зависимост от вашите устройства.Ако искате да осъществи безжична връзка, е необходим мрежов адаптер Wi-Fi интернет. (Забележка : Всички адаптери не са включени в комплекта. 【Подарък за деца】-Преносим проектор-коледен подарък за деца.Тъй като повечето от децата най-добре се обучават визуален обучение, бъдете сигурни, закупуването на мини-проектор интересуват от тях.Можете да разгледате много видове дейности, свързани с науката, а също така и обучаващи видео клипове или филми.Това е като мини-телевизор за деца, която може да се използва като проектор снимки или разкази.Предвидена е възможност, Детето може да създаде свои собствени филми с изображения и музика, с помощта на проектор за спалня!. 【Защитете очите на вашите деца】- Проектор за телефон е задължителен продукт за гледане на анимационни филми и видео, който е много популярен сред децата.При гледане от разстояние с помощта на проектор той може да проектира изображение с не повече от 60 инча (препоръчва се 25-60 см).Ако да държи децата далеч от мобилен телефон и i Pad, това може да се защитят очите на децата. 【Малък и преносим】- Мини видео проектор малък и преносим, и мини преносим проектор може да се носи в джоба или в чантата си.Дори и децата могат лесно да пикопроектор в ръцете си.С помощта на малък проектор можете да гледате филми и игри, независимо от това, дали сте у дома или във вътрешния двор, пътувате, располагаетесь в къмпинга или някъде другаде. (Забележка : поради авторските права върху HDCP мини проектор не се поддържа от Netflix, Prime и Hulu, но можете да използвате Fire Stick или Roku Stick. 【Няколко интерфейса и вграден високоговорител】- Led проектор е оборудван с множество портове, включително интерфейси HDMI, USB, audio, Micro SD, TF и AV.Преносим мини проектор може лесно да се свърже с множество мултимедийни устройства, като телевизори, преносими компютри, настолни компютри, дигитални камери, устройства с поддръжка на HDMI за възпроизвеждане на видео, телевизионни сериали, споделяне на снимки, игри и т. най-Евтиният проектора е снабден с вграден високоговорител за малки помещения или пространства. 【Връзка към смартфон 】 - Поддръжка на мини-проектор за да се свържете го с вашия смартфон, планшетам, лаптоп или Macbook.За да се свържете джобен проектор.Имате нужда от адаптер lighting to HDMI, Micro USB to HDMI или Type-C to HDMI, в зависимост от вашите устройства.Ако искате да осъществи безжична връзка, е необходим мрежов адаптер Wi-Fi интернет. (Забележка : Всички адаптери не са включени в комплекта. 【Подарък за деца】-Преносим проектор-коледен подарък за деца.Тъй като повечето от децата най-добре се обучават визуален обучение, бъдете сигурни, закупуването на мини-проектор интересуват от тях.

Всичко за продукта

Подобни оферти