• New
KLHB-yf безжичната Замяна Наставка за парцал Търговски Накрайник за меки материали, работа на смени Накрайник за меки материали от Памучен конец, 6-Инчов накрайник за ?

KLHB-yf безжичната Замяна Наставка за парцал Търговски Накрайник за меки материали, работа на смени Накрайник за меки материали

BGN 3.00
Сума
Налично

【6-инчов универсална лента за глава】 : Тази въже с кольцевым край е с универсален размер и е подходящ за повечето пръчки, въже с кольцевым край и на повечето дупки за захващане на пръстените" [Характеристики] : За парцал KLHB-yf безжичната се използва дебели памучни прежди, а теглото му достига 20,5 грама (0,7 грама нагоре и надолу).Той е по-тежък обикновени продукти, представени на пазара (тегло на повечето продукти на пазара е 12-16 грама), а нашата сетчатую кърпа може да се използва като гъба за почистване. [Дебели памучни прежди] : Корона парцал е изработена от смес на памук от синтетични влакна с висока попиваща способност.Той е с висока износоустойчивост, отлична водопоглощением и задържане на вода.Тези функции помагат за по-добро почистване на памучна прежда, изсъхват бързо и не позволяват образуването на мухъл, както и да притежават превъзходна износоустойчивост.Може да се използва в битови, търговски и промишлени цели, може да се пере в машина и тя е здрава. [Специален процес] : Корона парцал е като опашката на каишка, така и околовръстен край за намаляване на заплитане и износване.Закрепете всяка нишка на място, че с нея не са изпадали космите и не остава разрешения, като по този начин се повишава ефективността на почистване.Срок на служба 8 пъти повече, отколкото при меки материали с режещи опашка.Може да се мие по няколко пъти, за да удължите живота на продукта и придава по-чист вид. [Не избледняват и по-трайни] : Корона парцал всеки цвят, ярки цветове.Той осигурява красив външен вид при запазване на цвят и може лесно да завърши работа за почистване. [Силна практичност] : Лесен за инсталиране и подмяна.

Всичко за продукта

Подобни оферти