• New
Beavorty Обичайните Средства За Грижа за кожата, Четка за Душата, Четина За Тяло, Четка За Баня Дръжка за Чистач за гърба, Гъба, Четка за Баня, Отшелушивающая кожата, има ?

Beavorty Обичайните Средства За Грижа за кожата, Четка за Душата, Четина За Тяло, Четка За Баня Дръжка за Чистач за гърба, Гъба,

BGN 4.89
Сума
Налично

? Еластични структури не само внимателно почистете кожата на вашето тяло, но и да притежават добра масажна функция ?Благодарение на предусмотрительному дупка за закачване ще ви бъде много по-удобно да го съхранява. ? Той притежава добри характеристики, така и прости и щедри външен вид, който вие заслужавате да има. ? Дизайн дълга дръжка позволява лесно да я държа в ръка за почистване на гърба. ? Той е подходящ за домашно къпане, много удобен и практичен, вие заслужавате да го има. ? Еластични структури не само внимателно почистете кожата на вашето тяло, но и да притежават добра масажна функция. ?Благодарение на предусмотрительному дупка за закачване ще ви бъде много по-удобно да го съхранява. ? Той притежава добри характеристики, така и прости и щедри външен вид, който вие заслужавате да има. ? Дизайн дълга дръжка позволява лесно да я държа в ръка за почистване на гърба.

Всичко за продукта

Подобни оферти