• New
Детски - 4 слой - външната тъкан от полиестер и памучни маска за лице с джоб с друга страна. Подходящ за деца. Може да се пере. ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ.

Детски - 4 слой - външната тъкан от полиестер и памучни маска за лице с джоб с друга страна. Подходящ за деца. Може да се пере.

BGN 5.05
Сума
Налично

Отпред полиестер, отвътре памукЗакопчалката на една кука и контур.Ръчно или машинно пране на щадящем режим, дръж се да изсъхне и не гладьте.Маска за лице, тъканно маска за лице, мъжки маска за лице, пылезащитная маска. * Като надежден продавач, ние винаги правим всичко възможно да предоставим на нашите клиенти продукти с добро качество, а също и отлично обслужване, доверието и на бизнеса са много важни за нас.Маски са в Маями, щата Флорида, и се състоят от удобните маски от 100% полиестер и памучни тъкани, закрывающих лицето, състоящи се от 4 слоя : един външен слой от полиестер, един филтърен слой от нетъкан полипропилен по средата и 2-слойный вътрешен слой от памук.Джоб за филтър и регулируеми ушни пантите гарантират комфорт при продължителна употреба.Всяка маска внимателно опакован поотделно, което осигурява удобство на съхранение за по-нататъшна употреба.

Всичко за продукта

Подобни оферти