• New
Брави за сигурност на децата Прозорец Врата Кабелен Фен Детски Заключване, Ограничител на прозореца на Замъка на Парола за Заключване за безопасност на децата Каб?

Брави за сигурност на децата Прозорец Врата Кабелен Фен Детски Заключване, Ограничител на прозореца на Замъка на Парола за Заключване

BGN 5.49
Сума
Налично

【Въже от неръждаема стомана】 : Дебел кабел е изработен от няколко жици от неръждаема стомана, която има висока носеща способност, устойчив на удължаване, лесно се разгражда, безопасно е и е здрава 【Сигурен и здрав】 : Надежден заключване, обтегач плътно прилепнала.Фиксиран край утолщен, а външната обвивка ефективно удължава живота на стоманена тел и осигурява безопасността на възрастните хора и бебета. 【Удобна настройка】 : Разход на кабелен заключване за защита на прозорци има конструкция без дупки, винтове и други монтажни консумативи са включени в комплекта за лесен монтаж. 【Широко приложение】 : Opengl предпазен тросовый заключване се използва за раздвижного прозорци с ограничител на височина, да отвори плоска отвън и отвътре и да се предотврати падането на възрастните хора и на децата от сградата. 【Многоцелеви】 : Тежкотоварни разход на заключване за защита от деца е подходящ не само за врати и прозорци, но и за хладилници, тумбочек, скринове, чекмеджета и още много други.

Всичко за продукта

Item Type:
Window Safety Cable Lock
Material:
Stainless Steel
Usages:
Used for high rise window limiter sliding window to open flat outside and inside
Package List:
1 x Lock Rope 1 x Lock 1 x Adhesion Promoter 2 x Adhesive 8 x Screw

Подобни оферти