• New
BSBL RGBW DJ Светлини 8-лъчева етап тела Клубни тела с активирането на звука и DMX движеща се глава вечерни осветителни тела за концерти, партита, клуб, бар, дом, сватба, цер?

BSBL RGBW DJ Светлини 8-лъчева етап тела Клубни тела с активирането на звука и DMX движеща се глава вечерни осветителни тела за

BGN 7.68
Сума
Налично

?【8 led dj лампи с RGBW 】 8 мощни светлинни топки в червено, зелено, синьо и бяло на цветя могат свободно да се променят и да се комбинират за създаване на страхотни визуални ефектиС противотуманной машина ефект е още по-добре. ?【4 режима на работа】 Автоматично управление / Активиране на звук/ Водещ-роб / Осветление DMX.Независимо от DMX или M-Slave, включете сигнален кабел, устройството се свързва автоматично, няма специални настройки, можете лесно се манипулират. ?【Широко разпространен с led лампа с ефект на двойно държи свещ】 led лампа-паяк предоставя голям обхват на проекта, ъгъл на наклона на оста на XY : 540 градуса, Y1 : 120 градуса, Y2 : 120 градуса, 8 магически лъчи, всеки лъч може не само да се създаде ефект на преследване на светлина, но и да преобразува люлка. ?【Дизайн хуманни】 Клубни тела се доставят с група и могат да бъдат монтирани на земята, с Т-образна греда, тавана и навсякъде, където искате, идеалното диджейское осветление за партита, дискотеки, барове, клубове, спортните зали, караоке вечери, семейна изба, живи предавания, KTV, сватбени церемонии и много други!Използва се отделно или в комбинация с диджейскими лампи за създаване на красиви сценични ефекти за различни поводи. ?【100% гаранция за услугата】 BSBL - Най-доброто обслужване и най-добрата светлина.В нашите тела се разпространява 30-дневна гаранция за връщане на парите, 90-дневна гаранция от датата на тяхното придобиване.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, след продажба, и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и да разрешим всеки проблем. ?【8 led dj лампи с RGBW 】 8 мощни светлинни топки в червено, зелено, синьо и бяло на цветя могат свободно да се променят и да се комбинират за създаване на страхотни визуални ефекти.С противотуманной машина ефект е още по-добре. ?【4 режима на работа】 Автоматично управление / Активиране на звук/ Водещ-роб / Осветление DMX.Независимо от DMX или M-Slave, включете сигнален кабел, устройството се свързва автоматично, няма специални настройки, можете лесно се манипулират. ?【Широко разпространен с led лампа с ефект на двойно държи свещ】 led лампа-паяк предоставя голям обхват на проекта, ъгъл на наклона на оста на XY : 540 градуса, Y1 : 120 градуса, Y2 : 120 градуса, 8 магически лъчи, всеки лъч може не само да се създаде ефект на преследване на светлина, но и да преобразува люлка.

Всичко за продукта

Подобни оферти